Gabriel Cotabiță e în culmea fericirii: ”Am avut un moment de grație!”

Celebrul interpret de muzică ușoară Gabriel Cotabiță a povestit ce emoționat a fost când a intrat din nou în studioul în care a înregistrat o melodie acum mai bine de trei decenii.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

După ce acum câțiva ani a trecut pe lângă moarte, Gabriel Cotabiță și-a relansat cariera muzicală și acum este un artist împlinit, mai ales că și pe plan personal lucrurile merg foarte bine, după ce s-a însurat pe 29 septembrie 2016 cu Alina. Zilele trecute, Cotabiță a povestit emoționat o întâmplare care l-a marcat recent. 

Citeste si: SCANDAL COLOSAL ÎN MUZICĂ! Concertul lui Dani Mocanu la Sala Palatului a împărțit cântăreții în două tabere! ”Sesizează oare cineva dezastrul în care se zbate ţara asta?” În schimb, Cotabiță e de partea manelistului EXCLUSIV

Citeste si: Fosta iubită a lui Gabriel Cotabiţă s-a măritat! Cântăreaţa Dalia Puşcă e în al nouălea cer: „A fost o zi de povestit şapte generații pentru 12 familii descendente!”

”Ieri am avut un moment de gratie! Am înregistrat cântecul pe care, cel mai vechi și mai drag prieten al meu, Mugurel Vrabete, l-a compus și mi l-a dat mie spre interpretare. Să ajungi după atâția ani în același studiou, Electrecord, în care în 1986 am înregistrat Noapte albastră, de data asta, alături de cel mai apropiat si mai vechi prieten cu un cântec al lui...magie! Și pe cine să găsesc acolo? Pe omul cu care am colaborat atât de bine, bătând țara în lung și în lat timp de aproape trei ani, Pipaiu, nebunie! Am vrut sa împărtășesc și cu voi bucuria pe care o simt. Friends will be friends!”, a mărturisit Cotabiță. 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate