Vedete

Gabriel Cotabita, tata la 62 de ani? "As vrea sa o vad mama"

Gabriel Cotabiţă si sotia lui, Alina nu exclud posibilitatea de a deveni pentru prima oară părinţi. Cei doi sunt casatoriti din 2016.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Gabriel Cotabita, tata la 62 de ani? "As vrea sa o vad mama"icon photo

Gabriel Cotabiţă a trecut printr-o cumpănă mare în viaţă, după ce în urmă cu doi ani a fost la un pas de moarte şi a stat trei săptămâni în comă. Cântăreţul a avut o revenire spectaculoasă pe scenă, dar şi-a refăcut şi viaţa. Gabriel Cotabiţă îşi bucură în continuare publicul, participă la evenimente şi are o viaţă amoroasă ca la 20 de ani. Gabriel Cotabiţă nu se vede schimbând scutece la 62 de ani, însă dacă soţia lui, Alina, îşi doreşte un copil, nu are cum să nu o susţină.

"Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. Aş vrea să o văd mamă, dar nu din altă viaţă, adică după ce plec eu. Dacă ea îşi doreşte copii, nu am cum să mă opun.", a mărturisit Gabriel Cotabiţă, pentru okmagazine.ro.

 
Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune