Gabriel de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant pentru noua sa iubită, chiar înaintea Finalei

Gabriel de la Puterea Dragostei este îndrăgostit și și-a declarat iubirea pentru femeia din viața lui.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere


In articol:

După o relație cu Daiana și câteva tatonări cu Ramona de la Puterea dragostei, întors acasă în așteptarea Finalei Puterea dragostei, Gabriel și-a găsit iubirea. Zilele trecute, Gabriel de la Puterea dragostei i-a transmis iubitei sale un mesaj video printr-o rețea de socializare, demonstrând în acest fel că relația lui este una serioasă.

”Te iubesc, ești tot ce mi-am dorit, nu-mi văd viața fără tine. O să te fac toată viața fericită pentru că meriți, așa cum mă faci pe mine fericit și tu știi lucrul ăsta cel mai bine. Te iubesc mult, iubirea mea”, este mesajul transmis de Gabriel de la Puterea dragostei iubitei sale.

Citeste si: Cristina Mihaela, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei, era cât pe-aci să rateze filmările. Moderatoarea s-a rătăcit în Istanbul!

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Fanii sunt extrem de încântați de faptul că Gabriel și-a găsit fericirea după despărțirea de Daiana de la Puterea Dragostei. Întrebarea pe care și-o pun însă mulți este dacă tânăra cu care se afișează acum și cu care se pare că are intenții serioase este iubita pe care Gabriel pe care o avea înainte de a intra în casa Puterea dragostei sau o fată pe care a cunoscut-o acum.

Citeste si: Ella și.....SURPRIZĂ! Apropiere pătimașă în toiul nopții. De la Puterea Dragostei au ajuns în aceeași cameră

Citeste si: Cine câştigă marele premiu la Puterea Dragostei?! Ea a spus TOT! "Învingătoare"

Gabriel de la Puterea Dragostei i s-a destăinuit lui Marius

Însă, e clar că Gabriel are intenții serioase și este foarte îndrăgostit. O dovedește nu doar mesajul pe care i l-a trimis iubitei sale, ci și o conversație între el și Marius de la puterea dragostei.

fara descriere

Marius de la Puterea dragostei i-a scris lui Gabriel un comentariu în dreptul fotografiei în care acesta apare cu noua iubită.

"Finule, am văzut ca s-au schimbat regulile la fotbal (ai 5 schimbări acum). Asta e prima schimbare sau...?", a scris Marius.

La scurt timp a venit și răspunsul lui Gabriel: "Singura și ultima nașule." Astfel, se pare că Gabriel are planuri serioase alături de noua iubită.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate