Gabriel Fatu, cu ochii dupa dansatoarele Alessiei! A uitat ca e insurat!

La actorul Gabriel Fatu nu mai tin farsele! I-a trecut vremea in care cucerea toate femeile doar pentru ca facea glume o noapte intreaga la OTV. Acum, duduitele il ignora si il trateaza ca pe un oarecare.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descrierefara descriereAseara, la Gala Ambasad’or VIP, actorul Gabriel Fatu a venit sa ridice premiul pentru “Ambasadorii anului in teatru”. Prestatia lui din piesa “Ma mut la mama”, regizata de Gelu Colceag, a fost una foarte buna, drept dovada si premiul primit.

Din pacate pentru actor, succesul de pe scena nu este direct proportional cu cel din viata personala. Cunoscut ca un cuceritor, in anii trecuti, cand facea farse oamenilor pe la OTV, acum farmecul lui pare sa fi palit! O dovada certa este si faptul ca la gala de ieri, desi le-a facut ochi dulci dansatoarelor Alessiei si a incercat sa le vrajeasca dupa prestatia lor pe scena, fetele l-au ignorat total, ba chiar pareau deranjate de insistentele actorului. Mai ales ca stiau ca omul este insurat cu regizoarea Chris Simion si nu vroiau sa se complice cu barbati cu verigheta. Asa ca, la final, Fatu a ramas cu buza umflata si a plecat spre casa solo, cum de altfel a si venit!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate