Gabriel, fiul unui preot, s-a înecat în mare! Mesaj șocant al părintelui Calistrat

Diverse

Gabriel, fiul unui preot, s-a înecat în mare! Mesaj șocant al părintelui Calistrat

Gabriel avea 20 de ani, era fiul unui preot din Iași, a murit înecat în mare, în stațiunea Olimp.

Gabriel Melniciuc era la mare cu câțiva prieteni și duminică s-a aventurat în larg, deși pe plajă era arborat steagul roșu. A fost scos din valuri din salvamari, însă nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat mort.

Gabriel avea 20 de ani, era fiu de preot, unul dintre cei mai buni studenți ai Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași și lider al organizației studențești AIESEC.

Părinții băiatului sunt amândoi profesori universitari la Facultatea de Teologie Ortodoxă "Dumitru Stăniloae" din Iași, tatăl său fiind chiar preot.

Citeste si: Imagini șocante! Un preot și-a agresat soția, în plină stradă, deși ținea în brațe copilul lor. Cum se apară bărbatul: „Printr-o orbire de moment...”

Gabriel, fiul unui preot, s-a înecat în mare! Mesajul parintelui Calistrat

Părintele Calistrat, unul dintre cei mai iubiți duhovnici, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook după ce a aflat de moartea lui Gabriel.

"Astăzi 9 August, Iliuță Gabriel Melniciuc, fiu duhovnicesc, student la F.A. în Iași, a zburat la Cer, în urma unui stop cardio- respirator, fiind găsit în apele Mării Negre în stațiunea Olimp. Cu toată străduința medicilor de prim ajutor al serviciului SMURD- salvamar, la vârsta de 20 ani, viața nu s-a mai întors în trup, iar sufletul lui tânăr a zburat la Cer, spre Dumnezeu.

Condolianțe familiei Pr. Melniciuc Ilie și pzvt. Nicoleta, ambii profesori la facultatea de Teologie Ortodoxă Dumitru Stăniloae din Iași.

Veșnica lui pomenire! Odihnă veșnică în mila Preasfintei Treimi și a luminii veșnice în Duhului Sfânt. Chipul Slavei Tale sunt, deși port rănile păcatelor, eu sunt oaia cea pierdută, cheamă-mă Mântuitorule și mă mântuiește.(Psalmii). Regrete sincere din partea părinților slujitori, de la mănăstirile Bujoreni și Vlădiceni, care l-au cunoscut pe studentul Iliuță Gabriel Melniciuc".

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citeste si: Situație de-a râsul-plânsul! Un tânăr, salvat de la înec, a fost luat la bătaie de tatăl lui, chiar în văzul lumii!

Citeste si: VIDEO| Moartea misterioasă a unui tânăr de 20 de ani care muncea ca sezonier îngrozește litoralul

Gabriel, fiul unui preot, s-a înecat în mare! Colegii sunt șocați de moartea tânărului

De altfel, și colegii săi din organizația studențească sunt șocați de moartea lui Gabriel.

”Îmi este greu să scriu aceste rânduri pentru că încă nu pot să cred că ai plecat definitiv. Melniciuc Ilie Gabriel a fost un prieten extraordinar, o persoană plină de energie, veselă, cu multe vise care niciodată nu se vor mai putea îndeplini. Îl cunosc de aproape un an, dar pot spune că alături de el am avut parte de cele mai grozave aventuri. Mai ții minte când spuneai că abia aștepți să îți iei carnetul și să vii la Suceava să mănânci cartofii prăjiți cu usturoi și parmezan și să îți pierzi timpul prin Jumbo? Cui îi voi mai da eu reminder pentru a arăta prietenilor cât de grateful ești pentru că există, cu cine voi
merge în vacanță vara viitoare în Turcia? Cu cine voi mai face din conferințe ceva mai mult?  Drum lin către cer drag prieten și abia aștept să îmi povestești despre aventura vieții”, este doar unul dintre mesajele postate pe pagina lui Gabriel, fiul de preot inecat în mare.