Gabriel Oprea Jr şi-a dus logodnica în Las Vegas în luna de miere! Cei doi s-au cazat în cel mai luxos hotel-cazinou din „Oraşul păcatelor”!

Gabriel Oprea Jr şi-a dus logodnica în Las Vegas, la puţin timp după ce i-a oferit un inel cu diamante.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Gabriel Oprea Jr şi-a dus logodnica în Las Vegas, acestă călătorie fiind o lună de miere pentru el şi Davida. Acum o lună, fiul fostului ministru de Interne şi vicepremier, a cerut-o de soţie pe iubita sa, Davida, oferindu-i un inel cu diamante în faţa căruia aceasta nu putea să spună decât „DA!”. (vezi cum a ieşit Davida pe stradă, aproape dezbrăcată)

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea i-a oferit inelul de logodnă iubitei care a înlocuit-o pe Daniela Crudu! Vezi cum arată bijuteria cu diamante!

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Văduva lui Bogdan Gigină și-a refăcut viața? Mama polițistului mort, mesaj bizar: ”Două nunți și o înmormântare în nici 4 ani?”

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy la un hotel de 5 stele de pe Costa del Sol! FOTO

Gabriel Oprea Jr şi-a dus logodnica în Las Vegas. Cazarea e de 500 de dolari pe noapte

Zilele acestea, Oprea Jr şi Davida au făcut prima călătorie în calitate de logodnici, plecând în Las Vegas, supranumit Oraşul păcatelor, capitala mondială a jocurilor de noroc. De altfel, cei doi s-au cazat la Caesars Palace care, cu aproape 4.000 de încăperi, este unul dintre cele mai mari și luxoase hoteluri și cazinouri din Las Vegas. Preţul pe noapte al unei camere este de 400-500 de dolari.

Gabriel Oprea Jr şi-a dus logodnica în Las Vegas. A fost părăsit de Daniela Crudu

Încântată, Davida a postat o fotografie de la ieşirea din aeroport. „Vegas, baby!”, a comentat ea, în timp ce Oprea Jr a filmat momentul în care intrau în hotel. Relaţia lui Gabriel Jr cu Davida a început la finalul primăverii. Atunci, fiul lui Gabriel Oprea  a avut o scurtă aventură cu Daniela Crudu, care l-a părăsit la câteva zile după ce luaseră o cină romantică la o terasă din Herăstrău. La scurt timp, el s-a combinat cu Davida, pe care a cerut-o de soţie după o relaţie de aproape 3 luni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiul lui Gabriel Oprea nu îşi mai ţine la secret iubita sexy, care a venit la o petrecere cu o rochie cu spatele gol! Gabriel Jr şi Davida s-au sărutat cu patimă! FOTO

Fiul lui Gabriel Oprea a donat sânge! Juniorul este secretar executiv la UNPR aripa tânără

Cum se comportă George Burcea în intimitate? Viviana Sposub a dat detalii intime. Toată lumea a rămas mască

Fiul lui Gabriel Oprea se însoară cu femeia care l-a consolat după ce a fost părăsit de Daniela Crudu: “Sunt mândru să spun că acum am propria mea familie”

Fiul lui Gabriel Oprea îşi plânge unchiul general decedat acum 6 luni: „Încă te aştept să vii acasă ca un soldat care a plecat în misiune”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies