Gabriel Oprea, pensii speciale de 17.000 de lei! De câte ori i-a crescut fostului ministru pensia de militar

Gabriel Oprea, fost ministru de Interne, dar și al Apărării, candidează pentru un loc în Camera Deputaților.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea candideaza la altegerile parmanetare

 


In articol:

În declarația de avere depusă în calitate de candidat, Gabriel Oprea și-a trecut veniturile încasate anul trecut. Astfel, pe lângă indemnizația de fost senator, fostul ministru are și pensie militară.

Conform declarației de avere, Gabriel Oprea a încasat anul trecut o pensie de 96.420 de lei, ceea ce înseamnă peste 8.000 de lei pe lună. Suma nu este mare pentru un fost ofițer militar în vârstă de 59 de ani, dar creșterea este spectaculoasă. Conform publicației Bugetul.ro, în 2015, conform declarației de avere depuse atunci, Gabriel Oprea avea o pensie de 612 lei pe lună, iar un an mai târziu, aceasta ajunsese la 6.095 de lei pe lună, pentru ca acum să depășească 8.000 de lei.

Citeste si: Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea a ieșit cu șalupa pe lacul Snagov! Oprea Jr și invitații săi au umplut paharele cu vin și s-au distrat ca la nuntă în timpul croazierei! FOTO

Gabriel Oprea, pensie militară de peste 8.000 de lei și indemnizație de fost parlamentar de peste 9.000 de lei

Gabriel Oprea  a fost  din 2004 până în 2012 deputat în două legislaturi, apoi până în 2016 a fost senator. Așa se face că pe lângă pensia militară, Gabriel Oprea are și o indemnizație specială de fost parlamentar. Conform declarației de avere, aceasta a fost anul trecut de 115.824 de lei, ceea ce înseamnă 9.652 de lei pe lună. În total, din cele două pensii speciale, Gabriel Oprea a avut anul trecut un venit lunar de 17.687 de lei, cu mult peste venitul unui pensionar.

Citeste si: Cum se distrează Gabriel Oprea în restaurantul familiei! Uite-l pe fostul ministru de Interne cum stă în capul mesei şi închină un pahar cu vin! VIDEO

Fostul ministru nu a avut alte surse de venituri ăn afara celor două pensii speciale. Conform declarației de avere, Oprea nu are nici bani în conturi bancare, dar nici datorii. Are două apartamente, unul la munte, la Predeal, și altul la mare la Venus, două autorurisem de lux și bijuterii de 60.000 de euro.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată ce i-a propus Pepe Ralucăi, pentru a îngropa securea războiului!

BREAKING NEWS: Klaus Iohannis a luat decizia momentului! Anunțul făcut de președintele României

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Traian Băsescu și-a făcut testul anti-COVID și antidrog, la îndemnul Gabrielei Firea. Ulterior au urmat replici acide: „ Ziua penibilului maxim pentru Gabriela Firea”

Iubita lui Liviu Dragnea s-a pozat în pădure în fustă scurtă şi cizme până la genunchi! Uite-o pe Irina Tănase rezemată de un copac!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies