Vedete

Gabriela a cerut un test de sarcina in direct! "E pe drum..." S-a intamplat chiar in emisiunea pe care o prezinta

Gabriela Cristea le-a aratat concurentilor din emisiunea pe care o prezinta ca nu este usor de pacalit si a cerut un test de sarcina pentru una dintre participante.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Gabriela a cerut un test de sarcina in direct! "E pe drum..." S-a intamplat chiar in emisiunea pe care o prezinta icon photo
 
Gabriela Cristea este momentan prezentatoarea unui show matrimonial si nu este deloc simplu sa afle adevarul despre relatiile dintre concurenti. Perspicace din fire, bruneta nu se lasa pacalita de ce spun participantii emisiunii si ii ia la intrebari si, mai nou, ii supune la teste mai putin obisnuite. 
 
In emisiunea de ieri Cristi si Cornelia, doi dintre concurentii din show, au spus ca intre ei este o frumoasa relatie de prietenie, dar Gabi Cristea a intuit ca ar fi fost ceva mai mult intre ei. Spre surprinderea tuturor, ea a cerut un test de sarcina pentru a se convinge care este, de fapt, adevarul. 
 
Pnetru ca cei doi nu au vurt sa recunoasca natura relatiei lor, prezentatoarea i-a interogat teminic. 
 
"Cornelia te-a sărutat Cristi?" a întrebat Gabriela Cristea. Tanara a dat un raspuns negativ. "Dar tu pe el?", a continuat Gabi. "Interbati-l pe el", a fost replica primita. 
 
"Dar tu nu ştiii dacă te-a sărutat. Poate ai nevoie să te pudrezi la baie şi mergeţi împreună să vă puneţi de acord la baie... asupra nuanţei de pudră. Ai nevoie de un pahar cu apă, Cornelia? Un pahar cu apă şi un test de sarcină. Nu e pentru mine, e pentru Cristi şi pentru liniştea lui. E pe drum tesul de sarcină" a spus prezentatoarea. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune