Vedete

Gabriela a cerut un test de sarcina in direct! "E pe drum..." S-a intamplat chiar in emisiunea pe care o prezinta

Gabriela Cristea le-a aratat concurentilor din emisiunea pe care o prezinta ca nu este usor de pacalit si a cerut un test de sarcina pentru una dintre participante.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Gabriela a cerut un test de sarcina in direct! "E pe drum..." S-a intamplat chiar in emisiunea pe care o prezinta icon photo
 
Gabriela Cristea este momentan prezentatoarea unui show matrimonial si nu este deloc simplu sa afle adevarul despre relatiile dintre concurenti. Perspicace din fire, bruneta nu se lasa pacalita de ce spun participantii emisiunii si ii ia la intrebari si, mai nou, ii supune la teste mai putin obisnuite. 
 
In emisiunea de ieri Cristi si Cornelia, doi dintre concurentii din show, au spus ca intre ei este o frumoasa relatie de prietenie, dar Gabi Cristea a intuit ca ar fi fost ceva mai mult intre ei. Spre surprinderea tuturor, ea a cerut un test de sarcina pentru a se convinge care este, de fapt, adevarul. 
 
Pnetru ca cei doi nu au vurt sa recunoasca natura relatiei lor, prezentatoarea i-a interogat teminic. 
 
"Cornelia te-a sărutat Cristi?" a întrebat Gabriela Cristea. Tanara a dat un raspuns negativ. "Dar tu pe el?", a continuat Gabi. "Interbati-l pe el", a fost replica primita. 
 
"Dar tu nu ştiii dacă te-a sărutat. Poate ai nevoie să te pudrezi la baie şi mergeţi împreună să vă puneţi de acord la baie... asupra nuanţei de pudră. Ai nevoie de un pahar cu apă, Cornelia? Un pahar cu apă şi un test de sarcină. Nu e pentru mine, e pentru Cristi şi pentru liniştea lui. E pe drum tesul de sarcină" a spus prezentatoarea. 
 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune