Vedete

Gabriela Cristea a fost intrebata despre parintii ei: "Nu am avut puterea, taria..."

Gabriela Cristea a fost intrebata despre parintii ei, cu care nu a mai vorbit dupa ce a plecat de acasa si despre care nu a mai vrut sa auda nici cand mama ei era foarte bolnava si nici la inmormantarea ei nu s-a dus.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Gabriela Cristea a fost intrebata despre parintii ei: "Nu am avut puterea, taria..."icon photo

Gabriela Cristea a facut comentarii despre problemele din relatia cu parintii. "Simt ca atat am putut sa fac, nu s-a putut mai mult. nu am avut nici eu puterea, taria... Dar sunt linistita, impacata cu mine. Au fost momente de cautare! Pana la urma m-am regasit. Sau am incercat", a spus Gabi Cristea intr-un interviu live pentru revista Viva!

Il va cunoaste fiica ei Victoria pe bunicul ei? "Nu m-am gandit la asta, nu am avut timp. Nu ca nu am avut timp... Poate am evitat sa ma gandesc la asta. Nu imi caut nicio scuza. Nu a fost cazul. Victoriei ii este bine, mie imi este foarte bine. Noi trei suntem bine, suntem impacati asa, suntem uniti si foarte fericiti, ne sustinem reciproc. E important", a mai declarat Gabriela Cristea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune