Gabriela Cristea a primit interdicţii din partea medicilor şi s-a îngrăşat de când a rămas gravidă pentru a doua oară

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt foarte fericiţi pentru că vor deveni părinţi pentru a doua oară. Micuţa Bella Victoria Margot va mai avea o surioară, iar cei doi se pregătesc de acest eveniment major în viaţa lor.

Autor: A.V.

În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea a povestit pentru VIVA! despre interdicţiile pe care le-a primit din partea medicilor, dar şi despre câte kilograme în plus a acumulat prezentatoarea tv.

”Am fost la nutriţionist şi mi-a zis să nu mai mănânc nimic cu zahăr. I-am zis <<ştii ce, sunt gravidă. Măcar de Crăciun să pot să mănânc şi eu o bucată de cozonac şi să beau un pahar cu lapte>> şi a zis <<nu>>.

Dar i-am spus <<ba da>>. Nu e bine să mănânci zahăr. Eu i-am spus în faţă: <<n-o să fac treaba asta>>. O întrebam pe Minodora cum e cu operaţia. Mai bine să fii cinstit, să nu îl minţi pe medic. Încerc să mănânc... nu prea reuşesc să nu mănânc seara. Singurele simptome de gravidă pe care le am sunt arsurile, am reflux, trebuie să mănânc ceva. Mă şi simt rău. Mă trezesc din somn cu chestia asta. Ciugulelile astea nu sunt tocmai bune. Nu beau alcool sub nicio formă. Mai scap la dulce, sunt şi eu om”, a spus Gabriela Cristea.

De asemenea, Gabriela Cristea a mărturisit că Tavi Clonda o răsfaţă tot timpul pe soţia lui, spunându-i cât de frumoasă este: ”Multe kilograme (n.r.

a acumulate în sarcină). Vreo şase. E mult. Este pentru că teoretic cam din luna a şasea ar trebui să se acumuleze accelerat. Nu mă stresez de treaba asta. Sunt o femeie ca oricare alta. Mie îmi place foarte mult de Eva Longoria care a născut şi s-a făcut mai dolofană aşa. Şi-a purtat sarcina cu foarte mare mândrie. Mereu îl întreb pe Tavi: <<ţie îţi mai place aşa cum arăt?>> Îmi spune: <<eşti superbă!>> Îmi spune: <<tu nu te vezi tu, să vezi cât de frumoasă eşti>>.
Tavi mă tratează ca pe un copil. Toanele pe care le am sunt cam de copii. Nu am avut greţuri, nici la Victoria, nici acum. Nu mi-a fost rău. Fizic intervin nişte schimbări. Îmi crescuse piciorul cu un număr la sarcina cu Victoria, a scăzut jumătate de număr şi acum iar. Port 39, aveam 38 înainte. În rest schimbări spectaculoase... mi s-a mai pătat pielea şi mie. Alte lucruri nu prea, dar sunt suficiente astea.
La a doua sarcină suntem mai relaxaţi. Săptămâna viitoare fac nişte analize să vedem dacă ecograful reflectă exact realitatea. Nu m-am mai panicat. La sarcina asta nu am voie să car şi să ridic. Deja nu o mai iau în braţe pe Victoria, are peste 10 kilograme. O mai ţin în braţe când stau jos. Ea deja se mişcă, e destul de complicat să o ţii. Alte interdicţii nu mai am. Eu nu am doi ani între cele două cezariene, tăietura de pe uter e mai fragilă. Ca să nu existe riscul când se apropie perioada de naştere voi fi monitorizată mai des şi voi hotărî cu medicul când se va produce naşterea. Da, cezariană, altfel nici nu se poate. Am avut mici complicaţii la prima cezariană. Am făcut o alergie la unul dintre firele de sutură. Până s-a absorbit firul, două luni eu m-am simţit foarte rău. Au fost multe momente în care am plâns, am avut multe momente în care m-am întrebat de ce tocmai eu. Nu pot să zic. După aceea vine şi momentul când afli de fapt că era o lecţie care să te pregătească pentru ceva în viitor. Nu a fost ceva atât de greu încât nu pot să duc. Mi-aş dori ca viaţa mea să fie ca acum, liniştită. Sunt sigură că vor mai apărea situaţii şi situaţii. Suntem oameni. Dacă aş fi fost mai tânără cu cinci ani m-aş fi încumetat să mai facem unul, să avem trei copii. Am făcut şase ferilizări în vitro, dar nu au reuşit. Minim cinci mii de euro costă una. Când am făcut prima dată fertilizare cu Tavi am stat 10 zile în pat, m-am îngrăşat şapte kilograme, Tavi îmi aducea de mâncare, mergeam doar la toaletă. Am făcut duş doar de două ori în perioada asta”
.

Totodată, Gabriela Cristea a povestit pentru revista citată că făcuse atât de multe analize, încât venele i se strângeau, medicul nemaiputând să-i recolteze sânge: ”Am stat de vorbă cu un psiholog, dar nu am fost constant. Nu am făcut asta pentru că nu am avut timp. Dacă nu aveţi un bărbat mobilat la cap şi care să vă înţeleagă şi să îşi dorească în egală măsură un copil, eu le sfătuiesc pe femei să nu se înhame la treaba asta. Dacă nu au susţinere din partea bărbatului...mai bine să îşi vadă de treaba lor. Nu poţi să treci singură. Trebuia să fac o analiză care spune în fază incipientă dacă eşti însărcinată sau nu. Ideea este că mă duceam să îmi fac această analiză şi nu ştiu care este termenul, dar nu mai puteau să îmi ia sânge, venele mele se strângeau. Nu reuşeau fetele de la recoltare să îmi ia sânge. Mă treceau toate transpiraţiile. Era ceva îngrozitor”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alertă în Oradea! Un tânăr a furat bani de la un bancomant şi a fost surprins de camerele video. Tu l-ai văzut?

Andreea Mantea şi fiul ei pleacă la Istanbul! Imagini adorabile cu David în timp ce îşi face bagajele şi vorbeşte în turcă

Prinţul Charles este îngrijorat în privinţa sarcinii lui Meghan Markle! Ce spune că se va întâmpla când nepotul său se va naşte

Horoscop Zilnic Joi 22 Aprilie 2021: Balanțele vor intra în posesia mai multor câștiguri

E oficial! Klaus Iohannis a semnat decretul! Avem un nou ministru în Guvern

CUTREMUR ÎN MEDIA! Cătălin Măruță a semnat cu Kanal D!? Pentru ce emisiune: este șoc total la Pro Tv

Vaccinaţi-vă sau veţi fi eliminaţi!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies