Vedete

Gabriela Cristea a starnit valuri de uimire dupa ce a anuntat unde lucreaza acum!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Gabriela Cristea a starnit valuri de uimire dupa ce a anuntat unde lucreaza acum!icon photo

 

Gabriela Cristea se afla in concediu de maternitate de mai bine de 6 luni, iar noua ei viata pare sa ii priasca de minune.


Persoanele care odinioara o admirau la TV, o mai pot admira acum doar pe retelele de socializare, acolo unde vedeta posteaza numeroase fotografii cu familia ei.


Multi au observat ca in dreptului spatiului rezervat pe profilul de Facebook pentru completarea locului de munca, apar informatii noi! Si nu, nu e vorba de vreun post de televiziune, ci: "Acasa cu Victoria". Asadar, iata inca o data dovada ca Gabriela se simte in elementul ei in postura de mamica, iar concediul de maternitate ii prieste.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune