Gabriela Cristea are nevoie de ajutorul nostru. Ce problemă a întâmpinat odată cu cea de-a doua sarcină

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere
 
Gabriela Cristea trăieşte viaţa de mămică la dublu. Cu prima fetiţă care creşte văzând cu ochii şi cu cea de-a doua, aflată pe drum, vedeta şi-a dat seama că odată cu cea de-a doua naştere va avea nevoie de ajutor. 
Mai exact, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se gândesc să apeleze la serviciile unei bone. 
 
"Ne căutăm în continuare bonă, nu că am fi căutat foarte mult, dar trebuie. Scrieţi-ne pe Facebook. Nu contează din ce ţară. Să nu fumeze, să aibă analizele la zi, să se înţeleagă cu Victoria. O să-i fie uşor bonei cu noi, dar îţi zic sincer că avem nevoie. Noi o să fim prin jurul casei, dar o să mai am treabă la mine în birou. O să aibă ajutorul nostru, mai ales la început. Copilul nu e obraznic, dar merge prin toată casa şi bagă orice în gură”, a mărturisit Tavi Clonda la o emisiune TV.
 

 

 
Prima sarcină nu a fost una problematică pentru Gabriela Cristea, iar vedeta s-a dedicat în totalitate creşterii micuţei Bella Victoria Margot. 
În curând, Gabi Cristea va trebui să se descurce nu doar cu cei doi copii, dar şi cu partea profesională. 
 
Într-un interviu pentru revista VIVA!, vedeta a mai spus că va naşte cu două săptămâni mai devreme, la sfatul medicilor.
 
fara descriere
 
"Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naşte la 40 de săptămâni, aşa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar aşa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cazariană şi prima oară şi trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operaţii… Eu nu voi avea doi ani şi, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicaţii, e bine ca naşterea să aibă loc puţin mai devreme”, a declarat Gabriela Cristea. 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate