Gabriela Cristea, copleșită de îndatoririle de mămică: "Mă simt sfârșită"

Gabriela Cristea a recunoscut că e greu să fie mămica a două fetițe

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Gabriela Cristea are două fetițe după ce ani de zile a încercat să rămână însărcinată și aproape că își pierduse speranța că va reuși să aibă copii.

fara descriere

Vedeta de televiziune recunoaște că nu e ușor să fie mamica a două fetițe. Bella Victoria Margot are 2 ani, iar mezina, Thea Iris Selena, doar 8 luni, așa că fiecare are nevoie de atenție și afecțiune și își dorește ca mamică să îi fie alături în permanență.

Gabriela Cristea, copleșită de îndatoririle de mămică: "Mă simt sfârșită"

Într-o postare pe conturile de socializare, Gabriela Cristea a povestit cât de greu îi este cu două fetițe de vârstă apropiată.

Citeste si: Gabriela Cristea a încăierat mămicile din cauza felului în care își transportă copiii cu mașina! ”Nu sunt în siguranță în caz de impact”

Citeste si: Cât de mult a slăbit Gabriela Cristea, după ce a încercat dieta hipocalorică! Uite cum arată acum prezentatoarea TV

Citeste si: Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt datori la bancă cu o sumă uriaşă! Cei doi s-au împrumutat separat, în aceeaşi zi!

„Jucat cu fetele, plâns fetele, alinat, baie Victoria cu spălat pe păr, plâns cu muci de la spălatul pe păr, joacă în prosop, uscat pe păr și plâns iară cu muci, consolat, alergat în pielea goală prin toată casa, îmbrăcat într-un târziu, vreau papă, nu vreau papă, vreau suzi, nu vreau suzi de câte zece ori fiecare, așezat în pat plus cei 100 de pupicei. S-a liniștit, dar nu vrea să doarmă. Repet figura și cu Iris ca să fie totul complet. În plus, alăptat mult, mult… și asta este faţa mea când am terminat și mă simt sfârșită”, a povestit, obosită, Gabriela Cristea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate