Gabriela Cristea, în culmea fericirii! Ce se întâmplă cu cea de-a doua fetiță

Gabriela Cristea este în culmea fericirii. Ce se întâmplă cu micuța Iris, prezentatoarea TV a făcut anunțul pe pagina sa de socializare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu își mai încap în piele de bucurie. Cei doi sunt nedespărțiți de micuța lor, care a venit pe lume zilele trecute.

Iris este vedeta familiei, iar ultimele zile au fost acomodare pentru toată lumea. Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit pentru a doua oară părinţi pe data de 17 martie, atunci când fosta prezentatoare TV a adus-o pe lume pe Iris, care a primit nota zece la naştere.

Citeste si: None de la ”Puterea Dragostei” a înnebunit femeile dintr-un club! EXCLUSIV

Citeste si: Maria Ciobanu, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă cu artista, la trei ani de la retragere

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre Nicu Maharu! "A paralizat cu trei săptămâni înainte de moarte și mergea în căruț"

„Dupa cateva zile de acomodare, bebe Iris doarme visand la legendele cu zeite in patutul creat special pentru ea”, a postat Gabriela Cristea în dreptul filmulețului prezentat fanilor de pe pagina sa de socializare.

Gabriela Cristea vrea să își alăpteze natural fetița

Gabriela a ales să o alăpteze pe fetișa sa, atât cât va putea. Procesul nu este deloc unul ușor, însă vedeta nu se dă bătută.

„E interesantă treaba, în sensul că până acum totul a fost relativ ok. De ce spun relativ ok? Pentru că a fost o noapte destul de grea. Când am ieşit din maternitate nu ştiam foarte bine să alăptez, dar m-am echipat cu toate pompele, biberoanele şi alte chestiuni de genul ăsta. Îmi doresc foarte tare să alăptez la sân, e foarte bine şi pentru bebeluş şi pentru mamă.

Am înţeles că alăptatul la sân te slăbeşte, te aduce la forma iniţială. Astăzi, am chemat de dimineaţă un consilier în alăptare. Este foarte tare! Am crezut că e frecţie la picior de lemn… Astăzi la ora 10 a venit consilierul şi din momentul acela, viaţa noastră s-a schimbat la 180 de grade.

De ce? Pentru că deja am alăptat de 3 ori exclusiv la sân. Asta înseamnă că am mai consumat câteva calorii şi s-au mai dus câteva zeci de grame din greutatea mea. Oricum, suntem foarte obosiţi după ziua de ieri. Când am ajuns acasă, totul a fost bine şi frumos.

Noaptea nu a fost un sfetnic foarte bun, dar ne-am mobilizat. Am zis că trebuie să fim acolo toţi. Ea mănâncă şi doarme, doar noi ne agităm. Din momentul în care consilierul în alăptare a venit, lucrurile s-au dezmeticit în casă”, a mărturisit Gabriela Cristea pentru emisiunea pe care a moderat-o până acum câteva săptămâni.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: