Gabriela Cristea, în pragul unui atac de panică, după două luni de auto-izolare! Ce i s-a întâmplat vedetei după ce a urcat la volan

Gabriela Cristea a mărturisit că s-a aflat în pragul unui atac de panică, atunci când s-a urcat la volan pentru a merge la cumpărături, după 2 luni de carantină.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Gabriela Cristea a resimițit pe pielea ei efectele psihologice ale auto-izolării. Vedeta a povestit că recent a urcat la volanul mașinii pentru a merge la cumpărături, la un magazin situat la doar câteva sute de metri de locuința ei.

fara descriere

Cristea a mărturisit că a avut o stare inexplicabilă, a amețit și pentru cteva secunde i s-a făcut frică. Gabriela i-a povestit prietenei ei, Cristina Șișcanu, într-un live pe pagina acesteia de socializare că la începutul auto-izolării a luat măsuri mai mult decât drastice de siguranță și că freca obiectele din casă cu dezinfectant până la decolorarea acestora.

Citeste si: O nouă lovitură cruntă pentru tatăl Gabrielei Cristea, după ce a ajuns la azil! A pierdut ultima bătălie la Tribunal pentru pensia lui!

Citeste si: Puterea dragostei 30 aprilie. Fetele s-au întors împotriva Biancăi: „Ești o mincinoasă!”

Citeste si: Sergio și Roxana de la Puterea dragostei, relații intime?! Ar avea filmări și cu ea

Gabriela Cristea: ”Nu mai sunt așa paranoia”

”Din momentul în care s-a anunțat stare de urgență și până acum vreo săptămână doar tavi a mers la cumpărături. Am avut și noi tot felul de chestii pe care le-am resimțit, care cel mai ciudat mi s-a părut ieri, când am fost eu la cumpărături. Când m-am urcat în mașină după foarte mult timp să conduc, am început să am amețeli. Am avut o stare de amețeală de nu-mi dădeam seama...

fara descriere

Poate am fost deshidratată... am băut o jumtate de litru de apă așa, pe nerăsuflate, să fiu sigură că nu sunt deshidratată. Îmi era și frică... noi având un hypermarket foarte mare la o distanță de 300-400 metri. Practic, mă pot duce și pe jos, doar că n-am cum să car de acolo. Mă gândeam: Doamne, o să ajung cu mașina... adică am avut așa, o stare de... Nu m-a ținut prea mult și mi-am revenit. Nu mai sunt atât de ”paranoia”, când s-a anunțat starea de urgență aveam covoraș cu clor la intrare, un înreg circuit...”, a povestit Gabriela Cristea într-un live pe pagina de socializare a Cristinei Șișcanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate