Vedete

Gabriela Cristea, mesaj dur la adresa femeilor care isi pun silicoane: "Iti pui doua bidoane..."

Gabriela Cristea a vorbit astazi despre femeile care aleg sa isi faca operatii estetice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Gabriela Cristea, mesaj dur la adresa femeilor care isi pun silicoane: "Iti pui doua bidoane..."icon photo
 
Gabriela Cristea a nu le incurajeaza pe femei sa isi puna silicoane. Mai mult, ea spune ce parerea are despre implanturile mamare atunci cand are ocazia. 
 
Recent ea a vorbit in emisiunea pe care o prezinta despre femeile care apeleaza la bisturiu si la indemanarea medicul estetician, desi nu au nevoie de operatiile respective. 
 
"Mi-aş comanda patru bucăţi de sillicon: două să am pe ce să îmi aşez mâinile şi două să mă aşez pe moale tot timpul... Nu serios, n-am nimic cu femeile care îşi fac... Varicele, de exemplu, reprezintă o chestie de necesitate şi înţeleg că medicul îşi recomandă să le scoţi, e o chestie medicală. Dacă o femeie a rămas fără un sân şi îşi pune un implant înţeleg, dar să îţi pui două bidoane pe care să îţi odihneşti mâinile... Aţi stat de vorbă cu bărbaţii? Eu nu cred că aţi stat de vorbă cu ei, ar trebui să îi mai întrebi şi pe ei." a spus Gabriela Cristea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune