Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Tavi Clonda, de ziua lui: ”El este omul care mă împlinește”

Gabriela Cristea a transmis un mesaj emoționant soțului ei, Tavi Clonda, cu ocazia zilei sale de naștere.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Recent, cei doi au luat parte la botezul micuței Iris, dar și la cununia religioasă pe care au făcut-o. Astăzi este ziua de naștere a lui Tavi Clonda, iar Gabriela Cristea i-a transmis un frumos mesaj de dragoste.

Citeste si: Andreea Bălan, nuntă și botez: avem primele imagini! Ce se întâmplă acum la evenimentul organizat de cântăreață | EXCLUSIV

Citeste si: Viorel Cataramă aruncă bomba: Alexandra și Luiza nu sunt moarte! Oferă o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații ce vor duce la găsirea fetelor

Citeste si: Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare înainte ca Mario să se vindece de dependenţa de droguri: ”L-ați externat înainte de terminarea tratamentului?”

”E om, bărbat, tată, amant, băiețel, iubitor, harnic, delăsător, comic, șarmant, frumos, tânăr, fresh, e... El este omul care mă împlinește!!! Dragostea vieții mele, bărbatul meu, tatăl copiilor mei...și lista continuă. Azi e ziua lui și chiar dacă nu sunt perfectă, important e că el mă face să mă simt perfectă. La mulți ani!!! Tavi Clonda #victorienii”, este mesajul postat de Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate