Gabriela Cristea, mesaj important după ce a fost externată din spital! "Venirea pe lume a pruncilor trebuie să...”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt foarte fericiți împreună! De când familia s-a mărit cu încă un membru, sunt și mai implicați în viața de familie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Gabriela Cristea a scris pe rețelele de socializare primul mesaj, după ce a fost externată acasă, alături de cea de-a doua fiica a sa, Thea Irina Selena. Familia Gabrielei și a lui Tavi este și mai fericită acum, de când s-a mărit!

Citeste si: Andreea Bălan, din nou la spital! Vedeta s-ar fi trezit într-o baltă de sânge

"Venirea pe lume a pruncilor trebuie să fie blândă şi în armonie cu natura. Azi ne-am dus bebeluşa acasă, sănătoasă şi în siguranţă.(...) Vă mulţumim frumos!!! @taviclonda #theairisselena #victorienii", a scris Gabriela Cristea pe pagina sa.

Mai mult decât atât, Gabriela Cristea a mărturisit pentru un post de televiziune cum a fost cea de-a doua naștere și cum a fost întâmpinată de Tavi Clonda.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție devastatoare: ”Un ciclon uriaș cu posibile victime”

"Suntem fericiţi că mergem acasă. Am primit foarte multe flori, acest buchet de irişi mi l-a adus Tavi ieri. A fost o chestie foarte tare până să plecăm, aşteptam liftul şi spuneam că ne-a ieşit şi de data asta. M-am simţit mai bine decât la prima naştere, a fost mai uşor. M-am simţit foarte bine fizic, a doua zi m-am ridicat din pat şi am făcut asta foarte repede. Am şi primit şi calmante, dar important este că sunt pe picioare şi sunt bine", a spus Gabriela Cristea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate