Gabriela Cristea, moment de sinceritate: "Problemele astea le întâlneşti pe la toţi pe acasă"

Gabriela Cristea trece printr-o perioadă foarte aglomerată.

Autor: R.L.

Gabriela Cristea a mărturisit că abia a reuşit să găsească timp să împodobească bradul, deşi l-a cumpărat încă din luna noiembrie.

"Eu m-am lăsat păgubaşă…Victoria încă nu ştie cu Moş Crăciun, cu astea, deci pot să-i pun şi în ianuarie cadoul sub brad. A luat azi prima trântă şi prima gură de zăpadă. E mai fericită aşa. Mi-am luat brad de prin noiembrie, artificial şi mă tot chinui de vreo 3 săptămâni să-l împodobesc.

În sfârşit, mi l-am montat pe poziţie, mai aveam puţin şi mă urcam pe pereţi. El e frumos, rupt din soare. Dar montez la el, cu culori, să-l pun, să-l zăpăcesc… Eu cred că problemele astea le întâlneşti pe la toţi pe acasă", a spus Gabriela Cristea.

Într-un clip filmat recent şi postat pe Instagram, Gabriela Cristea apare împodobind ditamai bradul artificial de Crăciun.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Lis, în stare de şoc! "A trebuit să trag maşina pe dreapta şi să chem Salvarea"

Principalele 11 modificări din Ordonanţa de Urgenţă! Ce se întâmplă cu pensiile, jocurile de noroc, bugetarii şi taxa de poluare pentru autovehicule

Toţi şoferii din Bucureşti trebuie să afle! Maşinile vor fi ridicate

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei

Anunț pentru românii care se vaccinează! Omul lui Iohannis a dat verdictul. Este informaţia momentului

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Mafia a intrat în afacerea vaciinurilor! Se lucrează în stil mare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies