Gabriela Cristea s-a decis când își va boteza cea de a doua fetiță! Prezentatoarea TV se gândește la o perioadă de vară EXCLUSIV

La o săptămână de la naștere, Gabriela Cristea a luat deja în calcul perioada în care își va creștina fetița

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

La începutul săptămânii, Gabriela Cristea a devenit mămică pentru a doua oară! Frumoasa vedetă de televiziune a dat naștere unei micuțe, pe care a botezat-o Iris, și de care este tare mândră!

La spital, totul s-a derulat perfect și prezentatoarea TV nu a avut nici măcar o problemă. ”Cezariana a decurs foarte bine, în ciuda faptului că se spune că abia după doi ani mai poți recurge la ea în cazul nașterii, iar Gabi a făcut-o după un an și jumătate. Slavă Domnului însă, este foarte bine. Fetița a luat nota 10! Pot să vă spun că seamănă leit cu Victoria! Așa arăta și ea în prima zi de viață! Uite, ieri, de pildă, Tavi a dus-o pe micuță la spital, să își cunoască surioara! Ce mai a fost un moment frumos și toată lumea este fericită!”, a spus, la scurt timp de la naștere, mama vitregă a Gabrielei Cristea, care a mai specificat, în premieră pentru WOWbiz.ro, că Tavi Clonda a fost cel care a stat în sala de operații în permanență.

Citeste si: Claudia Pavel, adevărul despre relația cu Smiley: „Ar fi fost ceva mișto între noi, dacă...”

Citeste si: Poză de infarct! Miley Cyrus, complet goală, în public

Citeste si: Teo Trandafir, adevărul despre divorțul de primul ei soț! „Eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa”

Gabriela Cristea a vorbit despre botezul fetiței sale! ”Va fi cald atunci”

Joi,  Gabriela a fost externată, iar starea ei de sănătate și a micuței Iris este una foarte bună! ”Fetele mele se simt minunat, abia aștept să le aduc acasă”, a spus Tavi în presă!

Pe de altă parte și proaspăta mămică radia de fericire, drept dovadă că s-a apucat de făcut planuri! Astfel, Gabriela Cristea a vorbit despre botezul fetiței sale cu apropiații și chiar a luat o primă decizie. Surse apropiate prezentatoarei TV au dezvbăluit că ea intenționează să își crestineze bebelușa peste trei luni, în perioada de vară! ”Va fi cald atunci și va putea să facă o petrecere așa cum își dorește”, au povestit prietenii brunetei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: