Vedete

Gabriela Cristea, sarcină cu probleme! Naşte mai devreme!

Gabriela Cristea are o sarcină cu mici probleme.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Gabriela Cristea, sarcină cu probleme! Naşte mai devreme! icon photo
 

Gabriela Cristea a născut în urmă cu un an, iar în martie 2019 va aduce pe lume al doilea copil. Pentru că a trecut puţin timp între cele două naşteri, vedeta de televiziune va fi nevoită să se lase pe mâna medicilor şi să nască mai devreme de 40 de săptămâni.

Gabriela Cristea, sarcină cu probleme! Naşte mai devreme!


“Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naşte la 40 de săptămâni, aşa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar aşa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cazariană şi prima oară şi trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operaţii… Eu nu voi avea doi ani şi, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicaţii, e bine ca naşterea să aibă loc puţin mai devreme”, a declarat Gabriela Cristea într-un interviu pentru Viva!

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune