Gabriela Cristea, Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit trei ani de la cununia religiaosă

Vedete

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit trei ani de la cununia religioasă. Unde au plecat cei doi amorezi

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au bifat încă un an de căsătorie.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de ani buni, însă abia în 2019 și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Astfel că sunt căsătoriți și au și două fetițe ce le seamănă leit, cărora le dedică tot timpul. Și pentru că atât de mult au fost ocupați cu viața profesională și creșterea fetelor, soții au cam uitat de clipele în doi.

Citeste si: Gabriela Cristea, imagine de colecție de acum 20 de ani! Cum arăta prezentatoarea TV în tinerețe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au petrecut în Istanbul

Însă, anul acesta, având o ocazie special de sărbătorit, cei doi și-au făcut bagajele și au luat primul avion, nu către orice destinație, ci au ajuns în Istanbul.

”Primul city break în doi după cinci ani. Am fost la bazar, suntem rupți la cât am mers. Foarte frumos arată și promenada”, le-au transmis cei doi fanilor direct din Turcia.

Însă, după ce au petrecut ca doi porumbei pe străzile din Istanbul, s-au distrat, am mâncat preparate tradiționale, au făcut cumpărături și s-au relaxat, la întoarcerea în România, pe rețelele de socializare, și unul, și altul au publicat câte o mică declarație de dragoste.

Tavi Clonda a răsfățat-o pe prezentatoarea TV în repetate rânduri. Inițial a ajuns acasă cu trei trandafiri colorați, unul pentru soție și câte unul pentru fiicele sale, iar apoi, la ceas de seară, altă surpriză a apărut la orizont.

Cei doi au ieșit în oraș, moment în care vedeta a mai primit un buchet imens de tranadfiri roșii.

”La mulți ani, iubita mea soție! Azi 3 ani de la cununia religioasă, un alt moment emoționant și important din relația noastră!”, a scris Tavi Clonda  în mediul online.

Gabriela Cristea, Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit trei ani de la cununia religiaosă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Citeste si: „Escapadă romantică în doi” Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de vis la mare! Cei doi au părăsit Bucureștiul pentru câteva zile

La rândul ei, Gabriela Cristea a marcat și ea împlinirea celor trei ani de mariaj din punct de vedere religios așa cum a știut mai bine.

Vedeta s-a lăudat fanilor cu momentale din Istanbul transformate în imagini ce le vor deveni amintiri de suflet. 

„La mulți ani, soțul meu iubit! Azi se împlinesc 3 ani de la cununia noastră religioasă. Vă las aici câteva din momentele surprinse în escapada noastră romantică din Istanbul, cu momentele noastre speciale din prima ieșire departe de fetele noastre după mai bine de 5 ani”, a scris prezentatoarea TV pe rețelele de socializare personale, în dreptul unor fotografii de cuplu realizate pe tărâm turcesc.