Vedete

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, în culmea fericirii! Artistul a făcut anunţul: ”În sfârşit...”

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt în culmea fericirii de când au devenit părinţi, iar acum, aceştia mai au un motiv de bucurie, întrucât au stabilit data botezului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, în culmea fericirii! Artistul a făcut anunţul: ”În sfârşit...”icon photo
Gabriela şi Tavi au fost convinşi de vremea frumoasă din ultimele zile să stabilească ziua în care fiica lor, Victoria, va fi creştinată, iar anunţul a fost făcut chiar de artist, în cadrul unei emisiuni. 
 
 
 “Nu l-am amânat, e chiar mai repede decât ne aşteptam. Da. Am stabilit botezul, în sfârşit. Este pe 14 aprilie. Nu avem toate detaliile, dar măcar ştim data, ca să putem să facem invitaţiile. Cred că o să cânt şi eu. Tema este ‘Trăieşte-ţi visul’ şi culoarea este, parcă, culoarea mov”, a spus Tavi Clonda.
„Suntem bucuroşi că avem data de botez şi parcă ne mai relaxăm puţin”, a mai declarat Tavi Clonda.
 
Adevarul despre divortul Prodancei de Reghe! “Au facut-o curva, au facut-o prostituata, au facut-o in toate felurile si nu au reusit sa o distruga” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Povestea celei mai sexy fotografii cu Elena Udrea! ”Şi-a trimis şoferul să-i aducă rochia de piele”icon photo

Vedete

Povestea celei mai sexy fotografii cu Elena Udrea! ”Şi-a trimis şoferul să-i aducă rochia de piele”

Elena Udrea nu a renunţat niciodată la statutul de bombă sexy, nici măcar în perioada în care a fost ministru. Din contră, atunci a atins apogeul din acest punct de vedere.

Titlu secțiune