Vedete

Gabriela Cristea si Tavi Clonda, pregatiti sa aiba si un baietel? Ce i-a dat de gol

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Gabriela Cristea si Tavi Clonda, pregatiti sa aiba si un baietel? Ce i-a dat de golicon photo
Gabriela Cristea si Tavi Clonda se simt mai impliniti ca niciodata de cand micuta Victoria, fetita lor, a venit pe lume. Cei doi si-au dorit mult sa devina parinti, iar anul 2017 a fost unul cu noroc pentru ei.

Insa familia lor ar putea sa devina mai mare, iar cei doi sa aiba si un baietel, daca ar fi sa luam in considerare calculul numerologic realizat de o utilizatoare de pe Facebook.


Femeia pretinde ca in trecut a realizat mai multe diagrame de cuplu si pentru alte celebritati din Romania. Aceasta diagrama ar fi un calcul numerologic care poate oferi indicii cu privire la copii, numarul dar si sexul copiilor, cat si evolutia relatiei de cuplu.


Femeia care pretinde ca a facut acest calcul chiar si intr-una din emisiunile Gabrielei Cristea, i-a transmis vedetei ca are toate sansele sa devina si mama de baiat.


"Cred ca esti cea mai fericita femeie, Gabi!
Iar eu am ajuns de pomină ca tot spun cand se face si băiat în cuplul vostru. DACĂ mă ocup cu acest CALCUL...",
a transmis femeia.
Cativa din prietenii virtuali ai vedetei au acuzat-o pe femeie ca ar induce in eroare oamenii cu prezicerile ei si ca ar fi vorba de alte interese la mijloc.


"Dupa ce Gabriela a anuntat ca e insarcinata, am spus public, imediat, ca o sarcina prinsa in decembrie aduce o fetita. Tot in 2011 am fost invitata si la Madalin Ionescu. El si Cristina au primit diagrama. Ei fac lunar baiat, dar au prins in iulie fereastra pentru fata despre care va spun. Cert e ca a fost dupa data de 7 iulie", a mai spus femeia.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune