Gabriela Cristea : “Tavi a intrat in viata mea odata cu aceasta emisiune…”

Luni, 1 septembrie, de la 13.30 incepe un nou sezon al show-ului “Te vreau langa mine!”

Distribuie pe:

fara descriere
Dupa o bine meritata vacanta, Gabriela Cristea revine in fata telespectatorilor Kanal D cu noi povesti de dragoste in show-ul “Te vreau langa mine!”, al carui nou sezon debuteaza luni, 1 septembrie, la 13.30.

Plina de energie si emotie, frumoasa vedeta le va aduce fanilor emisiunii “Te vreau langa mine!” noi motive sa petreaca timp in fata micilor ecrane, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 13.30, la Kanal D.

“S-au legat adevarate povesti de iubire in platoul emisiunii, eu insami am :  Tavi a intrat in viata mea odata cu aceasta emisiunea. Cred ca exista o energie frumoasa, protectoare care ii leaga pe oameni in platoul de la .  Va pregatim surpize de proportii, muzica buna, atmosfera propice sa devenim prieteni si sa avem incredere ca dragostea pluteste in aer “, a declarat Gabriela Cristea.

Pentru prima emisiune din acest nou sezon, Gabriela Cristea i-a pregatit lui Tavi Clonda o tinuta speciala, realizata chiar in atelierul ei. “Am tinut sa ii fac acest dar, merita din plin! A fost si este alaturi de mine, ma face fericita”, a completat prezentatoarea TV.         

Nu ratati, de luni, 1 septembrie, de la ora 13.30, un nou sezon al emisiunii ‘Te vreau langa mine!”, prezentata de Gabriela Cristea, la Kanal D.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate