Gabriela Firea a explicat de ce nu a fost la nunta fiului lui Liviu Dragnea: "Va spun sincer..."

Gabriela Firea a explicat aseara de ce a ales sa nu mearga la nunta fiuluui lui Liviu Dragnea.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Primarul general al Capitalei a dezvaluit ca apucase sa promita celor doi miri ca le va oficia cununia civila, insa a hotarat sa nu se duca si la petrecerea de nunta.

„A fi mers la nuntă şi a fi stat la masă, a socializa, mânca, a dansa, a mă simţi bine, ce face omul la nuntă, ar fi însemnat să îmi fie ruşine de mine. Vă spun sincer, având în vedere discuţiile şi mesajele care se întâmplaseră între mine şi domnul Dragnea. Decizia, în familie, de a nu participa, în primul rând pentru a nu fi ipocriţi şi să mergem la o nuntă de dragul aparanţelor. Şi într-o relaţie profesională, şi într-una personală, a salva tot timpul aparanţele înseamnă a ajunge într-o fundătură, şi eu am decis să nu mai fiu în acestă fundătură de dragul aparenţelor, de a le salva şi de a ne preface că totul este bine, curge lapte şi miere, că este roz, ca pe urmă eu şi colegii mei din ţară să decontăm un management defectuos al domnului Dragnea”, a declarat Gabriela Firea intr-un interviu pentru TVR.

„Am promis celor doi tineri că voi oficia cununia civilă cu mult înainte de a avea ultimele discuţii cu domnul Dragnea, din care a reieşit că nu va schimba nimic în atitudinea faţă de mine, şi am vrut să mă ţin de cuvânt faţă de cei doi tineri, pentru că ei nu au nicio vină şi în continuare consider că nu am făcut un lucru rău. Ar fi fost urât din partea mea să nu oficiez cununia civilă”, a precizat Gabi Firea. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate