Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie: „Sunt mai multe ca într-o biserică! Miroase a tămâie şi mir” FOTO

Dintr-o fotografie se vede că Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie. Recent, Primarul general al Capitalei a postat o fotografie din propriul birou, atrâgând atenţia numărul mare de icoane, răspândite atât pe masă, cât şi pe perete. (vezi cum arată sârma extrasă din colonul Gabrielei Firea)

Citeste si: Soțul Gabrielei Firea, declarații scandaloase despre sârma de 4 centimetri găsită în colonul primarului. Cum ar fi putut ajunge acolo

Citeste si: Liviu Dragnea, despre Gabriela Firea după ce a aflat că e grav bolnavă ”Cred că am greșit”

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea, discriminată în mod oficial! Ce s-a întâmplat cu jurnaliștii care au ironizat-o după congresul PSD?

Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie: "E dotată cu kitul complet pentru evlavioşi” 

Fire evlavioasă, Firea a dezvăluit recent că a trecut printr-o cumpănă, după ce i s-a extras o bucată de sârmă din colon. Internauţii au glumit, însă, când au văzut cum îi este dotat biroul. "Sunt 17 icoane şi o Biblie. Are şi busuioc, e dotată cu kitul complet pentru evlavioşi”, a observat cineva.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P