Gabriela Firea avertizează că numărul cazurilor de coronavirus va continua să crească: „România nu va face față unei situații asemănătoare cu cea a Italiei”

Primarul Capitalei spune că este inevitabil ca numărul cazurilor de coronavirus să crească masiv, în contextul în care mulți români se întorc acasă.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Gabriela Firea avertizează că numărul cazurilor va continua să crească
Gabriela Firea avertizează că numărul cazurilor va continua să crească


In articol:

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat că epidemia de coronavirus este încă la început în România, iar măsurile trebuie adopate din timp. De asemenea, susține că se va ajunge în curând la sute de bolnavi deoarece se întorc mulți români din străinătate.

„E mai bine să luăm măsuri în această perioadă, când avem acalmie. Situația aceasta nu va fi în continuare, într-o lună vom avea sute de bolnavi, nu o sută ca acum. Pentru că este inevitabil, venind atât de mulți români din Italia și Spania și Germania, și încă vin”, a explicat Gabriela Firea pentru un post de televiziune, potrivit Cancan.ro.

Gabriela Firea susține că România nu este pregătitiă pentru o situație ca a Italiei

Primarul Capitalei sfătuiește toți oamenii să stea în casă și să respecte perioada de izolare, pentru a evita orice situație critică. Dacă nu sunt respectate aceste măsuri de protecție, numărul cazurilor vor crește, iar confrom primarului Capitalei, România nu poate face față.

Citeste si: COVID-19 face minim 10.000 de victime în România. Anunț terifiant

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Mircea Badea, căutat de Poliție. Infracțiunea pentru care e cercetat. News Alert

Citeste si: Armata, scoasă pe străzile din România. Apelul făcut în toiul nopții

„Lupta noastră, a tuturor este pentru a nu ajunge un număr foarte mare de persoane în stare critică. Cred că toată lumea trebuie să înțeleagă faptul că România nu va putea să facă față unei situații asemănătoare cu cea a Italiei”, a mai spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea avertizează că numărul cazurilor va continua să crească
Gabriela Firea avertizează că numărul cazurilor va continua să crească

277 de persoane din România au fost infectate cu coronavirus

Conform informațiilor publicate de Grupul de Comunicare Strategică, în România au fost testate pozitiv cu coronavirus până la data de 19 martie, orele 13:00, un total de 277 de persoane. Dintre ele, 25 au fost declarate vindecate și externate din spital - 16 la timișoara, 8 la București și unul la Iași.

Cele 17 noi cazuri de coronavirus au fost descoperite în mai multe județe din România, 4 la Suceava, 3 la București, 2 la Cluj, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul în Iași, Dolj, Ilfov și Constanța. Noii pacienți au vârste cuprinse între 17 și 67 de ani, se mai arată în informațiile oficiale publicate de Grupul de Comunicare Strategică pe siteul MAI. (Citeste si: Pimele simptome ale coronavirusului potrivit unui studiu)

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Costin Gheorghe, a patra zi în autoizolare din cauza epidemiei de coronavirus! ”Apartamentul în care stau a început să mă strângă exact ca hainele”

Loredana Chivu, fashionista COVID-19! Are mască de protecție de 200 euro

Oana Lis, ultima ieșire la cafea! Epidemia de coronavirus a obligat-o să stea acum în casă cu Viorel Lis EXCLUSIV

Ministrul Sănătății, ultimele informații despre coronavirus. Ce o să se întâmple în România dacă se ajunge la 4.000 de cazuri

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies