Gabriela Firea e luată la mişto în versurile unei trupe rock: “De la tine, Gabriela, vreau un singur lucru, Gabriela, fii rea!” VIDEO

În calitate ei de primar al Bucureştiului, Gabriela Firea e luată la mişto în versurile unei trupe rock.

Autor: Matei Vaihan

De curând, Gabriela Firea e luată la mişto în versurile unei trupe rock. Formaţia SPAM, din Iaşi, care are un stil asemănător cu al celor de la TAXI. a scot recent melodia “Fii rea”, o parodie la adresa primarului general al Capitalei, versurile fiind scrise de Cosmin Văman şi Tudor Olaru, membri ai trupei.( vezi motivul pentru care Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai)

Gabriela Firea e luată la mişto în versurile unei trupe rock:" Dar pe tine, Gabriela, nu te-am ales aşa"

“Prin viaţa mea pot spune/C-au trecut şi fete bune/Şi fete foarte bune şi fete cam aşa şi aşa/Dar pe tine, Gabriela, nu te-am ales aşa/De la tine, Gabriela, vreau un singur lucru/Gabriela, fii rea!”,  sunt versurile de debut ale melodiei care  mai aminteşte de traficul infernal din Bucureşti, dar şi de taximetriştii de la Gara de Nord.â

Gabriela Firea e luată la mişto în versurile unei trupe rock:  „Ai avut grijă, Gabriela, de mine şi inima mea"

Fanii au aflat că Gabriela Firea e luată la mişto în versurile unei trupe rock.  „Ai avut grijă, Gabriela/De mine şi inima mea/Dar acum a venit timpul/Să îţi vezi de-a ta”, mai cântă cei din formaţia SPAM.

Trupa a fost înfiinţată în 2014 şi abordează, conform declaraţiilor membrilor ei, un stil muzical pozitiv şi versuri cu substrat ce tratează cu umor teme actuale.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies