Gabriela Firea este acuzată că îi răsplăteşte pe actorii care o laudă! Marius Manole a dezvăluit cine sunt „artiştii fără conştiinţă” recompensaţi de primarul Bucureştiului!

Într-o postare a lui Marius Manole, Gabriela Firea este acuzată că îi răsplăteşte pe actorii care o laudă.

Autor: Matei Vaihan

Pe site-urile de socializare, Gabriela Firea este acuzată că îi răsplăteşte pe actorii care o laudă. Marius Manole, unul dintre cei mei reprezentativi actori ai generaţiei sale, a postat un mesaj în care dezvăluie că mai mulţi actori au fost recompensaţi de primarul Capitalei, după ce au semnat o scrisoare de suţinere a lui Firea, în perioada în care era în conflict cu conducerea PSD.

La vremea respectivă, mulţi au comentat că semnatarii sunt beneficiarii unor fonduri de la Primăria Capitalei, sau sunt angajaţi la instituţii patronate de administraţia Bucureştilor.( vezi ce despăgubire uriaşă va primi Gabriela Firea pentru un teren din Voluntari)

Gabriela Firea este acuzată că îi răsplăteşte pe actorii care o laudă: "A cum ceva timp a apărut o scrisoare de susţinere a doamnei Firea"

“Acum, când dictatura a început uşor, uşor să se instaleze, când ne conduc din nou nişte analfabeţi agramaţi şi impertinenţi şi-au făcut apariţia şi artiştii fără conştiinţă şi cu dorinţa maximă de parvenire. Vă amintiţi că acum ceva timp a apărut o scrisoare de susţinere a doamnei Firea, semnată de mulţi artişti. După ce au susţinut că doamna Firea a contribuit la viaţa artistică a Capitalei şi că a ajutat arta din România să meargă înainte… s-au întâmplat următoare lucruri: 1.

Actorul Lucian Ghimişi "pe care l-am cunoscut şi apreciat, trece de la conducerea teatrului Ion Creangă la conducerea ArCub. Nu ştiu ce-l recomanda pe Lucian să conducă o astfel de instituţie”, a postat Marius Manole.

Citeşte continuarea materialului pe ştirilekanald.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul vitreg al Gabrielei Firea a pozat in Isus Christos! Uite-l pe Razvan cu trupul insangerat si gata sa fie rastignit!

Firea i-a adus acuzaţii grave lui Carmen Dan: „Am întrebat-o dacă ne spionează. Are o problemă personală cu mine şi cu doamna prefect”

Becali despre Gabriela Firea: "Eu nu vorbesc despre afaceri cu femei, poate să fie şi preşedinte, pentru că se alege praful"

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Informație de ultimă oră! Klaus Iohannis a făcut anunțul: Trebuie SĂ NE PREGĂTIM

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi

Planul subversiv al lui Putin. România, țintă pentru Kremlin. Cum pregătesc ruşii o invazie mascată

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies