Gabriela Firea este la spital în Londra! Va fi operată în străinătate ”Sigur mă voi întoarce”

Problemele de sănătate ale Gabrielei Firea continuă. Primarul general al Capitalei a ajuns la o clinică din Londra

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Gabriela Firea are probleme de sănătate de mai multe luni. Recent, primarul general al Capitalei a anunțat că urmează să facă o ultimă intervenție chirugicală. Nu a spus însă că pentru această operație a decis să plece în străinătate. 

Joi dimineață însă, Gabriela Firea a transmis un mesaj în care transmitea ca va fi bine și că se va întoarce curând. Gabriela Firea se află la Londra cu soțul ei, Florentin Pandele, iar cei doi s-au fotografiat chiar în fața spitalului, unde cel mai probabil primărița Capitalei va fi operată.

Citeste si: Bacalaureat 2019. Fiul Gabrielei Firea a picat BAC-ul după ce a luat 1.2 la Limba română şi 3.6 la Sociologie! În toamnă, Tudor a obţinut 7, respectiv 8.05!

fara descriere

Gabriela Firea a fost operată de două ori din pricina unor probleme de la colon. Primarului general i-a fost scoasă o sârmă de aproximativ 3 centimentri. ”Sanatatea mea, in ultimele sase luni, a atarnat de un fir de ata. Am avut mai multe interventii si o operatie dificila iar in vara aceasta mai urmeaza una complexa, sper finala”, mărturisea Gabriela Firea recent. 

De altfel, până acum, Gabriela Firea a fost operată în țară și de fiecare dată a spus că are încredere în medicii români. 

"În decembrie a avut o intervenție chirurgicală de urgență (n.r. Gabriela Firea), în ianuarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenție chirugicală, care ne-a dărâmat pe toți, numai pe ea nu. Eu cred ca fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab și m-am întors pentru a nu știu câta oară cu fața la Dumnezeu”, a povestit și soțul acesteia, Florentin Pandele.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate