Gabriela Firea, nemulțumită de deszăpezirea din București! „Nu putem să spunem că nu s-a făcut nimic, dar...”

Gabriela Firea s-a declarat nemulțumită de activitatea de deszăpezire desfășirată în București.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Viscolul și ninsorile au făcut prăpăd în București și în restul țării. Au fost dărâmați 40 de copaci, două semafoare și patru panouri publicitare din Capitală.

Gabriela Firea, nemulțumită de deszăpezirea din București

„Nu pot să spun că sunt mulţumită (…), nota şapte. Bine că nu e patru, probabil cetăţenii ne dau cinci, că nu putem să spunem că nu s-a făcut nimic, s-a făcut, dar sunt conştientă de faptul că se putea mult mai bine, dar aţi văzut şi dumneavoastră situaţii – că nu au venit angajaţii, că au rămas în nu ştiu ce judeţ, că nu s-a putut interveni, că s-au mai stricat două utilaje. Dacă eşti prea dur, de ce eşti aşa de dur şi te sapă la temelie să te schimbe.

Citeste si: Alexandra Stan rupe tăcerea după ce s-a filmat goală pușcă! Imaginile XXX au ajuns pe internet: „Îmi vine instinctul ăsta de nevastă!”

Citeste si: Ioan Andone a investit un milion de euro într-un restaurant faimos: „Nu este o afacere, pentru că într-o afacere îţi scoţi banii într-un anumit timp” FOTO

Citeste si: Cristian Pomohaci a botezat doi gemeni la Paris, îmbrăcat în veşmânt de preot, deşi a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română! VIDEO

Dacă eşti mai altfel, tot ai de suferit. Până la urmă trebuie să fim corecţi şi să-i respectăm cu toţii pe cetăţeni, fiindcă toţi avem obligaţii şi primarul general şi primarii de sectoare şi directorii de subordonate şi directorii firmelor care au contracte cu primăriile de sector, pentru că au vrut acele contracte, de vreme ce au venit la licitaţii şi-au dorit acele contracte. Odată ce ne înhămăm la această treabă (…) trebuie să ne respectăm unii pe alţii”, a spus Gabriela Firea.

fara descriere

Viscolul pune stăpânire pe România

Iarna a revenit in forta: drumuri impracticabile, zapada si copaci brazi cazuti pe carosabil. În localitatea Mărișel, oamenii și-au făcut cu greu cărare prin zăpadă. Cu aceeași forță ca de tornadă, o pală de vânt a luat pe sus acoperișul unui bloc din Oradea. Scândurile grele și bucățile metalice au căzut în stradă și din fericire n-au făcut victime. Locatarii trebuie să suporte acum stricăciunile făcute de vreme

Vantul a batut cu asa forta incat a smuls tabla de pe un bloc si a azvarlit-o pe carosabil. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Ieri, în doar 4 ore, pompierii au avut 14 interventii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate