Vedete

Gabriela Firea si-a redeschis pagina de Facebook dupa episodul huiduielilor de pe Arena Nationala! Ce aparut pe pagina la scurt timp

Gabriela Firea si-a reactivat pagina de Facebook.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Gabriela Firea si-a redeschis pagina de Facebook dupa episodul huiduielilor de pe Arena Nationala! Ce aparut pe pagina la scurt timp icon photo
 
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduita de cetateni pe Arena Nationala atunci cand a urcat pe scena alaturi de Simona Halep. Firea i-a inmanat tenismenei care a castigat finala de la Roland Garros o diploma de excelenta si Cheia Orasului Bucuresti. Romanii veniti sa o intampine pe marea campioana nu au fost la fel de bucurosi sa o vada si pe doamna primar, asa ca au huiduit-o pana cand ea a plecat rusinata de pe teren.
 
Luni Gabriela Firea a scris intr-o postare pe Facebook ca s-a muncit foarte mult pentru organizarea evenimentului intr-un timp atat de scurt, ca intentiile ei au fost bune, dar ca indiferent ce ar fi facut, tot ar fi fost criticata. "De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase", a scris ea in mesajul postat. De asemenea, a afirmat ca pe stadion s-au aflat  "echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti." 
 
Imediat dupa ce a scris acest mesaj, pagina Gabrielei Firea a devenit inactiva. Marti dupa-amiaza aceasta si-a reactivat pagina, insa a fost intampinata de o multime de comentarii jignitoare de la cetateni revoltati si indignati de atitudinea primaritei. La scurt timp dupa, doamna Firea si-a dezactivat din nou pagina. 
 
Astazi pagina de Facebook a primarului Capitalei a devenit nou activa, insa mesajul pe care il scrisese despre episodul huiduielilor de pe Arena Nationala a fost sters. In schimb, ea a postat un mesaj in care vorbeste despre un nou program pe care il demareaza Primaria Capitalei. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune