Gabriela Firea sustine ca nu a intrat in politica pentru bani! Vezi cum raspunde acuzatiilor primite pe Facebook!

Gabriela Firea a renuntat de curand la viata de jurnalist si a intrat in politica. Cu toate acestea, multi nu au fost de acord cu miscarea pe care a facut-o fosta prezentatoare TV si au inceput sa o critice.

Distribuie pe:

 

fara descriere

Recent, Gabriela a primit o intrebare intr-un mesaj privat pe pagina de Facebook de la o femeie care vrea sa stie de ce oamenii fericiti alearga numai pentru bani si care crede ca politica o va face pe vedeta sa piarda momente importante din viata fiului sau, Tzari.

Raspunsul l-a primit chiar pe blog:

"Incep cu finalul intrebarii tale. Nu banii sunt cei care mi-au calauzit viata si cariera. Nici cand nu ii aveam, nici dupa ce i-am avut. Ei nu sunt un scop in sine, ci un mijloc, prin care ne putem face viata mai usoara si/sau mai frumoasa, functie de imaginatia fiecaruia.

Nu am intrat, asadar, in politica pentru bani. De altfel, salariul de parlamentar nici macar nu este printre cele mai ravnite, iar trafic de influenta as fi putut sa fac poate chiar mai eficient din pozitia de jurnalist, daca acesta ar fi fost scopul meu.

Am intrat in politica pentru ca simt ca pot face ceva pentru cei din jurul meu. As fi putut, desigur, sa fiu putin egoista si sa-mi pastrez energia doar pentru cei din imediata mea apropiere: Tzari, Tudor, Florin, mama, restul familiei. Dar nu este acesta felul meu de-a fi, iar cei care m-au cunoscut personal pot depune marturie ca nu spun vorbe mari
.", scrie Gabriela.

In ceea ce priveste momentele petrecute cu fiul, Gabriela a mentionat: "In final, iti raspund la cea mai sensibila parte a intrebarii: nu, nu voi pierde cele mai frumoase clipe din viata lui Tzari. Nu este suficient sa petreci mult timp cu un copil, poti chiar sa-l petreci degeaba. Important este sa petreci timp de calitate. Iar eu stiu sigur ca toate momentele frumoase din copilaria lui Tzari se vor petrece (si) in prezenta mea!".

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate