Gabriela Firea, val nou de acuze asupra capacității lui Nicușor Dan de a conduce Bucureștiul! Consilierul primarului a picat examenul pentru postul de director adjunct al Administrației Munincipale pentru Consolidare.

Gabriela Firea a postat recent pe Facebook un mesaj prin care îl desfințează pe Nicușor Dan, dar și pe echipa cu care primarul conduce Capitala.

Gabriela Firea
Gabriela Firea[Sursa foto: Facebook]
Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Gabriela Firea a publicat un mesaj lung, cu evidente ironii la adresa Primarului General în funcție, Nicușor Dan. Soția lui Pandele îl acuză pe Primarul Capitalei că ar încălca principiul meritocrației, pe care l-a expus cu mândrie de-a lungul vremii. Totul a pornit de la faptul că al treilea consilier al lui Nicușor Dan nu a reușit să promoveze examenul pentru funcția în care este detașat în prezent.

Gabriela Firea și-a informat urmăritorii de pe contul ei de Facebook, pornind de la un articol al televiziunii soțului ei, faptul că Edmond Niculușcă, care este detașat din funcția de director adjunct de la Administrația Munincipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, nu a reușit să promoveze examenul pentru postul în funcție.

Citeste si: Bucureștenii au din nou probleme cu apa caldă. Ce promisiune a făcut Nicușor Dan: ”Nu am spus că o să facem minuni”

Citeste si: Petrică Cercel a murit, după ce a fost infectat cu noul coronavirus- bzi.ro

Mai mult, Gabriela Firea a specificat faptul că locuințele cu risc seismic sunt o problemă extrem de importantă, care necesită cunoștințe temeinice pentru a găsi cele mai potrivite soluții. Specialiștii aduși de NIMICușor Dan să construiască Noul București pică pe capete examenele pentru ocuparea funcțiilor publice! Consilierii personali ai primarului general sunt disperați după putere, dar nu reușesc să obțină note de trecere la examene pentru ocuparea funcțiilor publice.

Cel mai recent caz este al „specialistului” Edmond Niculușcă, pus de NIMICușor Dan să consolideze Bucureștiul. De fapt, a blocat totul cu interese personale. Și nu o spun eu, ci fosta lui colegă, trimisă să-l consilieze juridic. Niculușcă, teolog la bază, nu a reușit să promoveze examenul pentru funcția pe care o ocupă prin detașare din funcția de consilier personal. Păi nu erau ei cei care cereau meritocrație, transparență și specialiști în funcții publice de conducere? Sau lor nu li se aplică aceleași criterii? Ce legitimitate mai are domnul Niculușcă să ocupe, prin detașare, postul de director adjunct al Administrației Municipale pentru Consolidarea dacă nu a
fost în stare să promoveze examenul? Nu știe legile pe care ar trebui să le aplice în funcția publică pe care o ocupă? De fapt, Niculușcă îi calcă pe urme lui Dan. Ați uitat că primarul general a luat nota 3 când a vrut să se facă șef în Ministerul Culturii? Consolidarea clădirilor cu risc seismic nu este o joacă! Acolo e nevoie de specialiști adevărați, cu studii în domeniul construcțiilor, cu experiență pe șantiere
.” a fost mesajul tranșat al fostului edil al Capitalei.

Fostul edil al Capitalei
Fostul edil al Capitalei[Sursa foto: Facebook]

Consilierul lui Nicușor Dan, rezultat dezastros la examenul de promovare

Citeste si: Reacția lui Nicușor Dan, după ce un tânăr a fost mușcat de șobolan în Capitală: ”Nu putem să-i controlăm în totalitate”

Edmond Niculușcă, consilierul și mâna dreaptă a Primarului Capitalei, Nicușor Dan, a obținut la examenul de promovare a postului în funcție, un punctaj de doar 65 de puncte.

Minimul de puncte pentru a trece testul este de 70.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Firea, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: „V-a amenințat Liviu Dragnea cu moartea?”

Gabriela Firea, un nou val de atacuri la adresa lui Nicușor Dan: ”Nimic nu se face în București”

Gabriela Firea aruncă ”bomba”: Bucureștenii care vor la iarnă apă caldă și căldură vor mai aștepta câțiva ani buni

Alexandra Stan și Emanuel au pus punct, la doar câteva luni de la nuntă?

BOMBA zilei despre PFIZER: S-au descoperit SUBSTANȚE!

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

DOLIU IMENS în lumea manelelor. A murit de COVID! Zi tristă pentru fanii manelistului

VIDEO | Momentul serii la nunta Simonei Halep! Gică Hagi, la dans cu mirii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies