Gabriela Firea, zi importantă pentru familia ei. Edilul Capitalei își sărbătorește azi băiatul, pe Zian-Mihail

Gabriela Firea și soțul ei, Florin Pandele, își sărbătoresc, astăzi, băiatul cel mic.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Gabriela Firea și soțul ei, Florin Pandele, își sărbătoresc, astăzi, băiatul cel mic.
Juniorul familiei este sărbătorit astăzi, în zi de sărbătoare, iar urarea ei de La mulți ani a fost făcută publică.

"La multi ani, Zian-Mihail! Sa cresti mare si voinic! Prenumele tau atat de rar, pe care l-a avut la botez si Sfantul Parinte Arsenie Boca, pana la juramantul de calugarie, este masculinul de la Sanziana. Sa ne traiti fericite, dragi Sanziene! Sfantul Ioan Botezatorul, cel care l-a Botezat pe Iisus in Iordan, sarbatorit azi, de Sanziene (in Transilvania), Dragaica (in Moldova si Muntenia) sa va binecuvanteze si sa va trimita Sfantul Inger Pazitor in fiecare clipa", a transmis edilul Capitalei pe pagina ei de Facebook.

Gabriela Firea, extrem de credincioasă. Are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie

Fire evlavioasă, Firea a dezvăluit recent că a trecut printr-o cumpănă, după ce i s-a extras o bucată de sârmă din colon. Internauţii au glumit, însă, când au văzut cum îi este dotat biroul. "Sunt 17 icoane şi o Biblie. Are şi busuioc, e dotată cu kitul complet pentru evlavioşi”, a observat cineva.

 Primarul general al Capitalei a postat o fotografie din propriul birou, atrâgând atenţia numărul mare de icoane, răspândite atât pe masă, cât şi pe perete. 

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Gabriela Firea ar putea candida la alegerile prezidențiale

fara descriere

Gabriela Firea a nunțat în cadrul unei emisiuni de televiziune că ia în calcul și posibilitatea de a candida anul acesta la alegerile prezidențiale. Condiția pe care o pune primarul Capitalei este ca și Liviu Dragnea să participe ca și candidat PSD în cursa pentru Cotroceni.

"În condițiile în care domnul Dragnea îmi face mandatul imposibil, îmi face viața imposibilă, pur și simplu se răzbună - este un lucru clar, îl vede toată țara. Dumnealui se răzbună acum pentru că am avut curajul în septembrie anul trecut să spun că lucrurile nu merg în direcția corectă din punct de vedere personal și că putem să luăm alte decizii în partid. De atunci domnia sa probabil că nu consideră că trebuie să avem un alt dialog decât cel distructiv iar acum i-a venit prilejul extraordinar de a arăta o pedeapsă și mai mare și anume tăierea bugetului Capitalei.

Acolo unde va merge domnia sa voi merge și eu ca să arăt o altă față, să fiu o alternativă la domnia sa pentru că totuși trebuie să înțeleagă că nu poate să promoveze o politică a destrămării ideilor, pur și simplu a faptului că ne pune pe noi, primarii din București, să avem tensiuni, ceea ce nu am avut deloc până acum, doar ca să-i dea unii primari de sectoare satisfacție", a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate