Copil mort

Gabriela s-a stins inexplicabil pe patul de spital

Actualitate

Gabriela s-a stins inexplicabil pe patul de spital. Niciun medic care a consultat-o nu a știut ce diagnostic să-i pună. Mama copilei este distrusă de durere: „Suflet mic și frumos”

Alessia Gabriela Nigel s-a stins subit din viață, după trei zile în care s-a simțit rău.

Tragedie fără margini pentru o familie de români stabilită de ani buni în Italia. În urmă cu doar câteva zile, fiica lor a murit în mod subit, lăsând în urma sa o mare de durere.

Copila a început să se simtă rău și să aibă febră pe data de 25 martie, iar trei zile mai târziu, în dimineața de 28 martie, în jurul orei 10, s-a stins pe patul de spital.

Citește și: A fost făcut public rezultatul autopsiei în cazul lui Valeriu, tânărul din Vatra Dornei care a murit pe masa de operație, după ce i-a fost administrată anestezia. Care este, de fapt, cauza decesului: "Ați făcut o greșeală și nu v-o asumați"

Gabriela a murit fără ca nimeni să știe cauzele problemelor sale de sănătate

În acest timp, părinții au supus-o mai multor investigații, au internat-o pe copilă la spitalul Giovanni Paolo II din Sciacca, acolo unde a și murit, dar nici un medic nu a aflat care-s cauzele stării ei de rău.

În urma tragediei, părinții fetei, copleșiți de durere și plângându-și copilul, dorind să-și facă dreptate, chiar dacă este mult prea târziu, au depus o plângere la poliție.

”Drum lin printre îngeri, suflet mic și frumos ”, a transmis mama fetei la câteva minute de la deces. 

Astfel că, în cazul morții subite a fetei, conform adjunctului procurorului din Sciacca, Alberto Gaitto, s-a deschis o anchetă, care are la bază rezultatele autopsiei micuței, efectuată chiar astăzi, 1 aprilie.

Mai mult decât atât, oamenii legii din Italia au intrat în posesia fișei medicale a fetiței și, pentru stabilirea cauzei decesului, până la primirea rezultatelor autopsiei, au și audiat mai multe persoane implicate.

În cazul acesta, avocatul familiei îndoliate de români spune că există mai multe ipoteze cu privire la moartea Gabrielei, care, însă, se vor concluziona sau nu doar după efectuarea autopsiei.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Alessia Gabriela Nigel

Gabriela s-a stins inexplicabil pe patul de spital

[Sursa foto: palermo.repubblica.it / agrigentonotizie.it]

Citește și: Alina a murit fulgerător pe patul de spital, înainte de a-și aduce copilul pe lume. Tânăra însărcinată în 9 luni și bebelușul ei nu au mai putut fi salvați: "Ai lăsat o tristețe mare în urma ta"

"A început să se simtă rău vineri, 25 martie, și s-a stins în dimineața zilei de marți, 28 martie. În cele trei zile, copila a fost consultată de mai mulți medici.

Ne putem gândi la multe ipoteze, însă doar autopsia va putea să lămurească asupra cauzei decesului. Trebuie să așteptăm", a spus Giacomo Cortese, potrivit publicației Risoluto.

Moartea micuței Gabriela a întristat întreaga comunitate din Italia, acolo unde primarul din Sambuca di Sicilia a decis ca în ziua înmormântării fetiței, în oraș să fie declarată zi de doliu.