Gabriela Szabo ii raspunde atletei porno Suzy Hamilton, care sustine ca a ajuns sa se prostitueze din cauza esecurilor inregistrate in fata romancelor!

Gabriela Szabo stie sa dea replici taioase ori de cate ori este cazul. Ea i-a raspuns americanei Suzy Hamilton, care a dat de inteles ca, daca nu pierdea medaliile olimpice la Sydney, in 2000, nu ar fi cazut in depresia care a condus-o apoi la prostitutie!

Distribuie pe:

fara descriereDupa ce atleta americana Suzy Hamilton, rivala romancelor Gabriela Szabo si Violeta Beclea la Sydney, la JO 2000,  a marturisit ca obisnuieste sa se prostitueze pentru 600 de dolari pe ora, din cauza unei depresii aparute ca urmare a esecurilor inregistrate in fata concurentelor ei, Gabriela Szabo a  comentat pentru WOWbiz.ro aceasta afirmatie a sportivei de peste Ocean. “Mi se pare o declaratie de-a dreptul aberanta. Sportul are regulile lui. Sunt sportive care participa doar pentru a bifa o competitie, altii care vor sa ajunga in finala, iar o a treia categorie este cea a sportivilor care vor sa castige medalii. Eu m-am numarat printre acestia din urma. Personal nu pot comenta ce face Suzy in viata de zi cu zi. Este doar problema ei. Dar daca ajungi sa spui ca te afli intr-o stare depresiva doar pentru ca nu ai reusit sa-ti depasesti anumite concurente, inseamna ca ai o problema emotionala”, a precizat Gabriela Szabo. Fosta mare atleta, care in prezent detine si functia de vicepresedinte al Federatiei Romane de Atletism, a facut referire si la faptul ca in acest an nu s-a acordat titlul de cel mai bun atlet roman. “Nu puteam face acest lucru, pentru ca un astfel de titlu se acorda unor sportive care au si performante. Dar locul 5 la un Campionat European sau locul 16 la Olimpiada nu pot fi considerate locuri meritorii. Acesta este motivul pentru care Biroul Federal a decis ca, in acest an, sa nu se acorde un astfel de titlu”, a mai spus Gabriela Szabo.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate