Gafa incredibila a lui Vadim Tudor: "Sper ca Bianca sa devina mama, sa faca copii cretini" - Uite cum a reactionat vedeta

Vadim Tudor si Bianca Dragusanu si-au petrecut seara de 1 Decembrie impreuna la WOWbiz.##VIDEO266319##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereCorneliu Vadim Tudor a venit foarte bine dispus la WOWbiz, desi a recunoscut ca alegerile de anul acesta l-au afectat negativ.

'Am ganduri mari de Ziua Nationala cu Adelina Pestritu", a glumit Vadim cand a intrat in platoul emisiunii WOWbiz. El si-a petrecut seara de 1 Decembrie impreuna cu Bianca Dragusanu, care a fost si ea invitata la emisiune.

"I-am spus ca sper sa nu isi mai faca nimic la buze. Sa isi scoata siliconul ca n-are nevoie.  E o fata naturala. Cateva retusuri a avut ea. Sper ca Bianca sa devina mama, sa faca niste copii cretini, nu ca astia handicapati care ne conduc acum. A, scuze! Crestini, am vrut sa spun", a spus Vadim Tudor.

Bianca a inteles ca politicianul nu a vrut sa spuna "cretini" si ca a fost doar o greseala de exprimare. A ras si nu a fcaut niciun comentariu.

"Bianca ar trebui sa aleaga un barbat. E greu sa intri in mintea unei femei. Al patrulea regn este femeia. Napoleon era cel mai important om de pe planeta dupa Iisus Hristos, Josephine il insela cu cine apuca. Mi-e greu sa intru in mintea Biancai. Eu cred ca o sa gaseasca un barbat care o sa suplineze ce nu au avut Victor si Botezatu. Nu te grabi, fata tatii! AI incercat, ai vazut ca nu e nimeni ca mine", a spus Vadim.

"Nu vreau sa mai copilaresc. Imi doresc o familie, vreau copii", a spus Bianca.##VIDEO266338##

Corneliu Vadim Tudor a declarat ca si-ar fi dorit o fata atat de frumoasa precum BIanca. "Ar fi fost o relatie incestuasa", a declarat acesta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate