Gafa incredibila a noului sef de la Liga Profesionista de Fotbal! Gino Iorgulescu nu a stiut cum il cheama pe jucatorul anului! Vezi cat de penibil a fost si cum au ras toti de el!

Momente penibile,aseara,la gala fotbalului! Noul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a facut, pur si simplu, de ras atunci cand a urcat pe scena sa il anunte pe jucatorul anului 2013!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descrierefara descriereGino Iorgulescu s-a dus plin de lehamite pe podium, a luat trofeul si diploma din mana prezentatorilor si a anuntat sec. "Cel mai bun fotbalist roman este...Boureanu"!!!

Toti cei prezenti la fata locului au ramas in prima faza uimiti, apoi, au izbucnit in hohote de ras! Stelistul Bourceanu, marele invingator al serii, a incercat sa treaca peste penibilul situatiei si a urcat pe scena sa isi ia premiul fara a face vreo remarca. Surpriza insa, Gino a continuat gafa si, cand l-a felicitat,i-a spus tot Boureanu, semn ca era cu gandul mai mult la politicianul Cristi Boureanu decat la fotbalistul Alex Bourceanu. Jenant la nivelul lui...

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate