Gafă monumentală! Dan Barna l-a întrebat pe Emeric Ienei dacă vrea să-i ofere un autograf

Dan Barna a făcut o gafă incredibilă. Candidatul la președinția României se află în plină campanie electorală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Dan Barna a făcut o gafă monumentală în timp ce se afla la Oradea. În plină campanie electorală, candidatul la președinția țării a dat nas în nas cu Emeric Iener, fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua.

Dan Barna a stat de vorbă cu Emeric Ienei, după care fostul fotbalist i-a urcat succes candidatului. Ceea ce a urmat a ajuns , însă, în primele pagini ale presei. Politicianul l-a întrebat pe campion dacă vrea o semnătură de la el.

”Vă dau un autograf?”, l-a întrebat. Antrenorul nu a vrut, însă, să-l pună pe Dan Barna într-o situație stânjenitoare, așa că a răspuns afirmativ. „Da, vă rog!”, i-a spus.

Citeste si: Gheorghe Dincă se plânge că mâncarea din arest e prea acră! Criminalul din Caracal face reclamații peste reclamații

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Mamă de 17 ani, cu doi copii, bătută cu sălbăticie de iubit! Ce au descoperit medicii pe trupul fetei! S-au îngrozit

Citeste si: S-au găsit afișele prin care Gheorghe Dincă racola victime în Caracal: „Doresc să cunosc o fată serioasă să locuiască la mine și să ne...”

Ce a urmat după ce Dan Barna i-a dat un autograf lui Emeric Ienei

Cei aflați la fața locului au asistat uimiți la întreaga scenă. „Nea Imi, dați-i și dumneavoastră un autograf”, i-au strigat, iar marele campion s-a conformat.

Reacțiile internauților nu au fost deloc blânde. Cei care au comentat pe YouTube l-au criticat dur pe Dan Barna.

„Indiferent că l-a recunoscut sau nu, de când un politician oferă autografe? El trebuie să discute liber, să vină cu soluții, că autograf poate da orice papagal.

Nu confundați politica cu sportul, politica trebuie să fie construită din vârfuri, oameni pregătiți și rasați! Dar se pare că în multe momente la noi au venit rezultatele din sport și politicienii nu au fost decât niște papagali care au profitat și au folosit rezultatele în scopuri de propagandă”, a scris un tânăr.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bărbatul care este suspectat că le-ar fi scos pe fete din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, a fost citat de DIICOT

Gheorghe Dincă a depus plângere împotriva polițiștilor! Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a luat foc: „Dincă e boierul acestei anchete și procurorii îi cântă în strună”

S-au găsit afișele prin care Gheorghe Dincă racola victime în Caracal: „Doresc să cunosc o fată serioasă să locuiască la mine și să ne...”

Brigitte l-a umilit pe Florin Pastramă în public! Ce a făcut bruneta de față cu toată lumea

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies