Gafa unei mame a ajuns virală. Femeia și-a pus la vânzare copilul de 7 luni, în locul unei canapele: "Cineva era chiar interesat"

O tânără din SUA a făcut o greșeală halucinantă, după ce și-a pus fiul pe un site de vânzări, în locul unei canapele.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Lucy Battle, o mămică din SUA, a ajuns cunoscută pe rețelele de socializare, după o gafă colosală. Tânăra a încercat să vândă mobilier pe un site, însă a încărcat din greșeală fotografii cu fiul ei, în vârstă de doar 7 luni.

Citeste si: Sfârșitul tragic al unui băiețel de 6 luni, ucis de propriul tată. Mama a încercat să-i ascundă rănile cu pastă de dinți

Anunțul de vânzare a ajuns viral pe internet

Dorința de a schimba mobilierul în casă i-a adus unei femei din SUA celebritatea. Dorind să-și pună canapeaua la vânzare, Lucy Battle a ajuns să-și vândă fiul, fără să-și dea seama.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Descoperire macabră într-un sat din Mehedinți! Prima reacție a femeii care și-a îngropat doi bebeluși în curte: „Unde voiaţi să-i îngrop? Să îi dau la câini?”

Tânăra s-a trezit cu o sumedenie de mesaje din partea oamenilor, care au sesizat că mămica încărcase din greșeală și o fotografie cu bebelușul ei de 7 luni: "Am reuşit cumva să

încarc fotografia greşită când le-am ales din albumul telefonului, iar cea principală era cea cu Oscar! Mi-am dat seama când toată lumea a început să-mi comenteze și să-mi trimită mesaje și atunci n-am mai putut să şterg.", a mărturisit tânăra, potrivit Mirror.

O mamă din SUA a ajuns celebră, după ce a dorit să-și vândă canapeaua

Anunțul publicat de mămica din SUA

[Sursa foto: mirror.co.uk]

Mămica a reușit să își vândă canapeaua în timp record

Chiar dacă gafa pe care a făcut-o a stârnit amuzamentul internauților, femeia s-a ales și cu un beneficiu în urma viralizării postării, căci a reușit să-și vândă canapeaua într-un

timp foarte scurt: "Totuşi, a funcţionat, pentru că unul dintre mesaje provenea de la cineva care era chiar interesat de canapea, în rest majoritatea erau de la oameni care făceau glume despre cum îmi vând copilul. Nu mă așteptam să ajungă atât de departe!", a declarat femeia, conform sursei citate.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies