"Garcea" se reprofileaza! Lasa afacerile ca sa candideze la primarie! "Sunt bun in administratie! Sa vedem la ce sector voi candida!"

Cunoscut pentru glumele sale, Mugur Mihaescu, actorul care a dat viata celebrelor personaje "Garcea" sau "Leana" este decis sa candideze la un post de primar.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMugur este membru UNPR si vrea un portofoliu la unul dintre sectoarele Capitalei. "Nu vizez o functie politica. Imi doresc doar sa fac lucruri bune! Nu cred ca as fi un bun candidat la presedintie pentru ca imi stiu limitele. Scopul meu este administratia. Vreau sa candidez la primarie. Acolo este locul de unde pot face lucruri bune. Am mai candidat la sectorul 5, dar fara munca in echipa nu poti face nimic. Am fost independent si cunosc cum e. Inca nu stiu la ce sector, echipa va decide. Fac ceva ce mi se potriveste. Am facut numai lucruri bune, nu ar avea de ce sa nu se laude cu mine. Sunt magulit si multumit ca domnii Gabriel Oprea si Neculai Ontanu imi apreciaza munca! Sunt si vicepresedinte la nivel central, purtator de cuvant, membru marcant si cotizant", a spus "Garcea" pentru ziarulring.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate