Gașca Zurli face profit de un milion de lei pe an! Cifre incredibile realizate de trupa Mirelei Retegan

Gașca Zurli reprezintă o afacere extrem de profitabilă care aparține Mirelei Retegan, ”tanti prezentatoarea” – așa cum o știu copiii.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Gașca Zurli este un fenomen, în acest moment, în România. Echipa de animatori care a reînviat spiritul Magicianului Marian Râlea de altădată, în rândul copiilor, are spectacole în toată țara și majoritatea se desfășoară cu sala plină. Tradus în termeni economici, Mirela Retegan deține o afacere care face în acest moment un profit de peste un milion de lei pe an.

”Compania de Evenimente Zurli SRL”, deținută de Mirela Retegan a avut în 2018 (ultimul bilanț depus la Ministerul Finanțelor) un an senzațional. Firma a avut un număr mediu de 17 angajați (cel mai mare de la înființare), o cifră de afaceri de 6 milioane lei și un profit net de 1,16 milioane lei. Firma deține capitaluri proprii și active circulante de peste 2 milioane lei și a raportat datorii de 235.000 lei. Cifrele sunt asemănătoare cu cele din anul precedent, doar că în 2017 profitul a fost ceva mai mare – 1,37 milioane lei.

Cel mai prost an al Găștii Zurli: 2011

Citeste si: Dramă cumplită pentru Mirela Vaida! Este crunt, pur şi simplu crunt. Alertă în media - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Gașca Zurli nu a dus-o bine întotdeauna. În perioada 2009 – 2014, firma Mirelei Retegan a înregistrat fie profituri mici fie pierderi. Cel mai slab an a fost 2011, atunci când firma a ieșit pe pierdere cu 85.000 lei iar datoriile depășeau cifra de afaceri.

Citeste si: Drama neștiută a Mirelei Retegan, inventatoarea fenomenului ”Gașca Zurli”! ”Am suferit de depresie după ce a murit tatăl meu! Am căzut la mall”

Citeste si: Mirela Retegan, mesaj de dragoste de la fiica ei! Adevărata ”fetiţă Zurli” a plecat din ţară!

Citeste si: Mirela Retegan, “sefa” de la Gasca Zurli: “Un sef politic mi-a facut avansuri sexuale!” Cum a reactionat femeia pe care o iubesc toti copiii

Citeste si: Mirela Retegan, “sefa” de la Gasca Zurli: “Un sef politic mi-a facut avansuri sexuale!” Cum a reactionat femeia pe care o iubesc toti copiii

În prezent, Gașca Zurli nu mai reprezintă doar o trupă de teatru pentru copii. În afară de contul de Youtube care produce destul de mulți bani, prin intermediul site-ului Zurli se pot achizționa păpuși, cărți, accesorii pentru petrecere, haine pentru copii, CD-uri și DVD-uri, magneți, ghiozdane, etc – toate inscripționate cu numele trupei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe s-a decis să încheie orice discuție legată de divorț: „Aici este vorba despre altceva, dacă nu ați înțeles, ce căutați aici?”

Se redeschid şcolile? Ludovic Orban a spus când vor reveni elevii în bănci

Rețetă: Șnițele de pui fragede și delicioase. Nu mai da carnea prin ou și făină. Este cea mai mare greșeală a gospodinelor

Gestul facut de Mirela Retegan, de la “Gasca Zurli”, pentru victimele de la Colectiv

VIDEO Andra si Maruta au dat super party de ziua lui David! Pustiul si-a invitat toti prietenii si a primit muuulte cadouri! A avut tort cu Spiderman si Batman!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies