Gașca Zurli și-a amânat toate spectacolele din cauza epidemiei de coronavirus!

Epidemia de coronavirus a amânat sau anulat toate spectacolele din următoarea perioadă, iar spre supărarea copiilor și Gașca Zurli a renunțat la evenimente.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Gașca Zurli avea mai multe spectacole în următoarea perioadă și din cauza epidemiei de coronavirus și le-a amânat pe toate.

Pentru că fanii trupei sunt copii, care în perioada aceasta stau în case, Gașca Zurli s-a mutat în online, atât pe Youtube, cât și pe paginile de socializare. Cei de la Zurli vin pentru cei mici atât cu joculețe, cât și cu melodii noi educative.

Citeste si: Mirela Retegan, mesaj de dragoste de la fiica ei! Adevărata ”fetiţă Zurli” a plecat din ţară!

fara descriere

Citeste si: Gașca Zurli face profit de un milion de lei pe an! Cifre incredibile realizate de trupa Mirelei Retegan

”Vom avea intervenții in direct, in fiecare zi, pentru perioada de vacanță a copiilor, în care venim în sprijinul vostru cu jocuri educative prin care ne dorim ca cei mici să învețe reguli despre igienă și protecție, despre responsabilitate. Vă pregătim și concursuri cu premii, cântece, provocări, discutăm și ne jucăm împreună. Putem face acest lucru și online, chiar dacă nu ne vedem o perioadă în sălile de spectacol”, este mesajul celor de la Gașca Zurli.

Citeste si: Sicriele au umplut până la refuz morgile. Scene cumplite în Bergamo, cea mai afectată regiune din Italia

Mirela Retegan s-a izolat alături de fiica sa venită de la Londra, de teama epidemiei de coronavirus

Pe de altă parte, Mirela Retegan, ”tanti prezentatoarea” cum o cunosc copiii pe inițiatoarea proiectului Zurli, este în izolare la domiciliu, deci nu apărea în filmulețele din următoarele două săptămâni. Mirela Retegan a decis să se autoizoleze la domiciliu, alături de fiica ei, Maya care a venit din Londra de teama epidemiei de coronavirus. 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate