Gata, a inceput HAOSUL! Cod galben de ninsori si intensificari ale vantului! Vezi in ce zone este valabil si cand expira!

ANM a emis o avertizare de cod galben de ninsori si intensificari ale vantului, valabila din aceasta dimineata pana la ora 22.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCodul galben este pentru judeţele Bihor, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Maramureş, Nistriţa-Năsăud, Suceava, Botoşani, Harghita, Covasna, Braşov şi zona de munte a judeţelor Neamţ, Mureş, Sibiu, Vâlcea şi Gorj, scrie Adevarul.

La munte, in Maramures, nordul Crisanei si al Moldovei, dar si izolat in Transilvania, cantităţile de apă vor cumula pe arii restrânse 15-20 de litri pe metru pătrat şi izolat vor depăşi chiar si 30 de litri pe metru pătrat.

In nordul Moldovei ninsoarea va fi viscolita, vantul va avea intensificari locale in majoritatea regiunilor, putand ajunge la  70-80 de kilometri pe ora.

De asemenea, până luni la ora 11.00 a fost emisă o avertizare de cod galben de vânt, valabilă pentru estul Dobrogei. Vântul va atinge şi depăşi la rafală 55-60 de kilometri pe oră.
Specialiştii au emis o informare, valabilă de luni până joi la ora 08.00, o informare de răcire accentuată, ninsori şi intensificări.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate