Vedete

Gazi Demirel, show de zile mari cu actorii din ”Trăzniţii”

”Sultanul” muzicii turceşti din România, Gazi Demirel, se reinvetează, el urmând să pună în scenă un spectacol cu totul şi cu totul deosebit, alături de vedetele show-ului ”Trăzniţii”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu C. Munteanu


Gazi Demirel, show de zile mari cu actorii din ”Trăzniţii”icon photo

Gazi Demirel este decis să facă istorie cu un nou concept de show pe care l-a pus la punct de curând alături de actori cunoscuţi din lumea televiziunii.

”Show-ul pe care îl vom face va avea, cu siguranţă, succes. Avem un spectacol din care nu lipseşte nimic, vor fi satisfăcute toate gusturile. Astfel, avem un show de stand-up comedy făcut de actorii din Trăzniţii, cântă şi  Lavinia, câte ceva din toate genurile de muzică. Normal, cum spectacolul se numeşte ”Sultanul şi Ghiaurii” voi avea şi eu momentul meu de show cu muzică orientală şi, aşa cum mi-am obişnuit spectatorii, va fi şi un moment de bellydance susţinut de fetele din trupa mea”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Gazi Demirel, precizându-ne totodată că actorii care vor apărea în show-ul lui nu mai lucrează şi pentru Prima TV.
Mai mult decât atât, Gazi Demirel ne-a destăinuit că este decis să realizeze show-uri din ce în ce mai ample, care să acopere o plajă cât mai largă din lumea showbiz-ului. ”Vreau să fac, la un moment dat, un show care să acopere toate formele artei divertismentului. Teatru, film, comedie, muzică, dans, tot, tot. Încă e în proiect, dar, cu siguranţă, va lua o formă concretă anul viitor”, ne-a mai mărturisit Sultanul muzicii orientale, Gazi Demirel.

Gazi Demirel s-a făcut remarcat în showbiz-ul autohton ca cel mai îndrăgit interpret de muzică orientală, de unde şi-a câştigat şi renumele de  „Suleyman de România” sau ”Sultanul muzicii orientale”. Artistul nu se află la prima căsătorie, el a divorţat în urmă cu trei ani de Mariana, cea care i-a cerut desfacerea căsătoriei în acel moment.
 

 
Imagini EXCLUSIVE! Ce a păţit Faimosul Cristi Pulhac de cum a păşit în dormitorul conjugal când s-a întors de la Exatlon! Soţia lui i-a făcut-o Videoicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune