Geanina Ilies: "N-am ezitat nicio secunda sa ma arunc in mocirla!"

Stirista Antenei 1 face parte dintre vedetele care au cazut in capcanele intinse cu dibacie de campionul divertismentului, Dan Negru.

Crezand ca viaţa unui copil este pusa in pericol, Geanina nu a stat pe ganduri si a sarit intr-un canal plin de namol.

Farsa facuta de Negru m-a facut sa fiu mai atenta, chiar daca in acele momente nu am am stat pe ganduri si am sarit imediat in mocirla!. Colegul meu de la acea vreme, Andrei Nourescu, i-a fost complice lui Negru si chiar mi-a venit acum o idee, poate ma aliez cu Dan si il prindem si pe Andrei in capcana!" Din 15 ianuarie, un

nou sezon Plasa de stele incepe la Antena 1, in fiecare marţi, de la 20:30, iar Geanina are un mesaj pentru colegii sai: „ Mare atenţie tutoror, cu Dan nu e de gluma!”

Desi nu si-a propus de la bun inceput, farsa facuta Geaninei a avut pana la urma dublu impact. Mama stiristei a fost la un pas sa lesine in momentul in care fiica ei intrat pe usa, plina de namol din cap pana in picioare. Crezand ca un copil a cazut intr-un canal, Geanina s-a afundat cu totul in namol, in cautarea lui Juanito, care s-a dovedit a fi doar o papusa!

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies