Geanina Ilies vorbeste in premiera despre drama familiei sale: “Mama s-a vindecat, dar mi-e frica sa nu fac si eu cancer”. Vezi aici la ce masuri a recurs vedeta pentru a se feri de “boala secolului”  

Vestea ca mama ei sufera de cancer a cazut ca un trasnet pentru Geanina Ilies si abia acum, la un an dupa vestea vindecarii, vedeta a gasit puterea sa vorbeasca despre acest subiect care i-a marcat si schimbat viata. Dupa doua operatii, mama Geaninei a scapat de boala considerata, de multi, necrutatoare, insa prezentatoarea stirilor sportive s-a speriat atat de tare, incat si-a facut de urgenta analizele pentru a vedea daca nu cumva a mostenit-o si ea. Din fericire, totul este sub control.

Distribuie pe:

Autor:

Sansa a fost de partea familiei Geaninei Ilies, iar mama ei a primit o noua sansa la viata dupa ce s-a lasat pe mainile medicilor din Viena, care au reusit sa o vindece de cancerul de piele. Indurerata si marcata de cele intamplate, vedeta a evitat sa vorbeasca despre acest subiect dar iata ca a facut o serie de confesiuni tulburatoare reporterilor WOWbiz.ro: Geanina a facut eforturi financiare foare mari ca sa-si ajute mama sa scape de cancerDupa doua operatii, mama s-a vindecat. Am fost cu ea la Viena, a facut o operatie, iar la sase ani dupa, inca una. A avut cancer de piele, dar e totul ok, medicul m-a asigurat ca a scapat. A fost o perioada foarte grea pentru mine. Atat din punct de vedere moral, cat si financiar. Nu a fost usor sa strangem banii necesari, am apelat si eu la fratii mei, la cine am putut. Atunci, m-am temut ca as putea sa fac si eu cancer. Si am profitat de faptul ca aveam asigurare, si, cand am fost la Viena, mi-am facut si eu toate analizele. Din fericire mi-au iesit toate perfect, dar stiu ca aceasta boala poate fi si ereditara. Mama se simte foarte bine, nu mai face nici un fel de tratament, doar merge periodic la analize”, ne-a povestit Geanina. Peste numai doua saptamani, vedeta isi va sarbatori ziua de nastere, dar de anul trecut, data de 3 iunie are o semnificatie mult mai puternica, pentru ea si i se umezesc ochii de emotie si de bucurie atunci cand spune asta: “Medicul mi-a dat vestea ca mama este bine chiar anul trecut, pe 3 iunie, de ziua mea. Asa ca, anul acesta, avem dublu motiv de sarbatoare. Eu sunt foarte credincioasa, m-am rugat mult la Dumnezeu si sunt convinsa ca El ne-a ajutat” , ne-a mai spus Geanina.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P