Geanina isi forteaza eliminarea de la Exatlon? Ce strategie are concurenta din echipa Faimosilor?

Geanina s-a schimbat in ultimele emisiuni Exatlon. Ea pare ca aplica o strategie pentru a fi eliminata.

Autor: C.L.

Geanina este ultima concurenta venita la Exatlon, ea inlocuind-o la inceputul lunii aprilie pe Anca Surdu, care a parasit competitia din motive medicale.

Venita in competitia la mai bine de doua luni de la debutul ei si stiind cum sunt impartite taberele de fani, Geanina pare ca aplica o strategie acum. Desi initial, ea a l-a criticat pe Giani, cel putin in interviuri, acum pare ca incerca sa o imite pe Diana Belbita, care ii tinea isonul acestuia atunci cand arunca vorbe grele catre Razboinci.

Mai mult, se pare ca Geanina este chiar cea care in ultimele emisiuni il ataca pe Ionut, un concurent ce are puternica sustinere din partea fanilor. Sa incerce astfel Geanina sa atraga antipatia telespectatorilor si astfel la prima nominalizare ea sa fie cea eliminata?

De altfel, Geanina a si marturisit dupa o noapte de cosmar cand a avut loc o furtuna si un cutremur, ca e tare speriata de un eventual tsunami, casa unde stau Faimosii fiind foarte aproape de ocean. "Dintr-o data parca as vrea acasa”, a spus Geanina intr-o discutie cu Larisa.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies